4,00 Korting!

Kom je ook inspiratie op doen op de Fiets en Wandelbeurs? Hier kun je een heel weekeind lang fietsen testen, lezingen volgen, de nieuwste outdoor kleding passen en nog veel meer! Deze beurs vindt plaats in het weekeind van 24, 25 en 26 februari 2023. Goedkope entree tickets voor de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht kun je bestellen via DagjeuitPagina.nl met een korting van wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen 16,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts 12,00. Dat scheelt je al gauw 4,00 per entree ticket en natuurlijk hoef je dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik maar eens hier om je entree ticket voor de Fiets en Wandelbeurs Utrecht te bestellen.

De Fiets en Wandelbeurs:

De Fiets en Wandelbeurs is het perfecte uitje voor liefhebbers van fietsen en wandelen en staat bol van de activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld ruim 400 commerciële exposanten die hun aanbod presenteren en er werken ook 200 vrijwilligers mee aan informatiemarkten. Alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht kun je vinden op dit leuke evenement.

Trekkingfietsen, mountainbikes, e-bikes, fatbikes: je kunt ze testen op diverse parcoursen. Ook voor outdoorliefhebbers is de beurs een walhalla: buitensportwinkels presenteren er hun nieuwe collecties. En natuurlijk is er nog het lezing- en workshopprogramma met 120 presentaties!

Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Ontdek het themaland Duitsland op de Fiets en Wandelbeurs:

Ieder jaar wordt er op deze unieke beurs een bepaald land in de schijnwerpers gezet. Dit jaar is het themaland Duitsland. Dit land, dat ook nog eens ons buurland is, heeft prachtige natuurlandschappen en biedt eindeloze mogelijkheden voor actieve en ook duurzame vakanties. Met onder andere wel 16 nationale parken, 16 UNESCO-biosfeerreservaten en 106 natuurreservaten kent het land een grote afwisseling aan flora en fauna. Voor actieve vakantiegangers is het een absolute topbestemming! Hier kun je die namelijk via wel 300.000 km aan wandelpaden en 76.000 km aan fietsroutes verkennen.

Een ander voordeel is dat Duitsland erg dichtbij is. In minder dan 4 uur sta je bijvoorbeeld al midden in de Duitse natuur. Door te voet, met de fiets, trein of bus te reizen, beperk je ook nog eens je ecologische voetafdruk. Als bestemming heeft Duitsland alles in huis voor een bijzondere en duurzame vakantie. Zo besteden veel hotels aandacht aan het milieu. Als je liever gaat kamperen; er zijn ook tal van leuke (eco)campings in de natuur. In het Themaland Paviljoen op de beurs kun je kennismaken met de vele fiets- en wandelmogelijkheden bij onze oosterburen.

Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Thema van het jaar 2023:

Als thema is dit jaar gekozen voor de slogan ‘Tijd voor nieuwe ontmoetingen’

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht (t.w.v. 16,00)
  • Een ticket geeft toegang tot E-bike Xperience
  • De Fiets en Wandelbeurs biedt het meest complete programma voor fietsers en wandelaars!
  • Je kunt deelnemen aan veel verschillende activiteiten
  • Het themaland van deze editie is Duitsland
  • Test fietsen op diverse parcours

Klik ook eens hier om je entree tickets voor de Fiets en Wandelbeurs te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 24 t/m zo 26 februari 2023

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van 16,00 voor maar 12,00
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene.

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3503 RM Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje