35% Korting

Boek nu hier je tickets voor het geweldige winteraanbod van Winterpret Boudewijn Seapark in Brugge, België. Gedurende de wintermaanden lekker genieten van al het moois wat het Seapark organiseert. Tickets boek je hier met hoge korting van €23,= voor maar €15,=.

Kerstattractie High Dive Stuntshow:

Een dagje genieten voor het hele gezin, samen met vrienden of collega’s naar Winterpret Boudewijn Seapark. Speciaal tijdens de kerstvakantie kun je ademloos kijken naar de verrichtingen van de High Dive Stuntshow! Een adembenemende show waarin High Divers spectaculaire sprongen maken van  een hoogte van wel 17 meter! Synchroon springen en doldwaze avonturen vanaf extreme hoogtes. Durf jij te kijken? Voor de echte thrillseekers hieronder een kijkje vanaf de kant van de High Diver zelf…………………….

Klik hier om je tickets voor Winterpret Boudewijn Seapark te boeken.

Verschillende shows:

In Boudewijn Seapark kun je de volgende weergaloze shows bekijken:

  • dolfijnenshow
  • zeehondenshow
  • zeeleeuwenshow
  • (tijdens de kerstvakantie) nocturne aquashow
  • (tijdens de kerstvakantie) High Divers Stuntshow

Dolfijnenshow:

De dolfijnenshow is sinds april dit jaar vernieuwd. Naast een prachtige show waarin dolfijn Moana centraal staat en je aan de vin meeneemt door de wereld van de dolfijnen en de natuur. Tijdens deze spectaculaire show is er ook aandacht voor het verval van de onderwater natuur door met name de plastic soep.

En natuurlijk wil je graag op de foto met een dolfijn. Die kans is er zeker en na iedere show wordt de mogelijkheid geboden om met een dolfijn op de foto te gaan (tegen meerprijs).

Zeehondenshow:

Bezoek de zeehonden in de zeehonden lagune. En wie weet krijg jij de mogelijkheid om in de huid te kruipen van een dierenarts die de zeehonden aan een medische onderzoek onderwerpt.

Zeeleeuwenshow:

Kom ook kijken bij de zeeleeuwenshow en ervaar zelf hoe beweeglijk deze pracht beesten in het water maar ook op het land zijn. Onbezorgd genieten van deze eigenwijze Californische zeeleeuwen.

Nocturne Aquashow:

Deze magische dolfijnen show wordt uitsluitend georganiseerd tijdens de kerstvakantie van woensdag 26 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. (niet op 31 december en 1 januari)

Overige attracties:

Kinderen onder de 12 jaar kunnen zich kostelijk vermaken in een binnenspeeltuin met 12 attracties zoals botsauto’s, een klimvulkaan en kinderdisco.

Bindt de schaatsen eens onder voor schaatsplezier op de overdekte ijsbaan. Hier kunnen jong en oud plezier maken en eventueel genieten van pannenkoeken, warme chocolademelk of glühwein.

Klik hier om je tickets voor Winterpret Boudewijn Seapark te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 4 december t/m zo 10 maart 2019

Prijzen

Van €23,= voor maar €15,=

Locatie

Boudewijn Seapark
Alfons de Baeckestraat 12
8200 Brugge, België
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje