39% Korting!

Boek hier nu je 3 of 4 daagse arrangement naar de Ardennen inclusief toegang tot de Grotten van Han en toegang tot een Wildpark met 39% korting van €119,= voor slechts €72,50.

Chalet sur Lesse:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het *** hotel Chalet sur Lesse in het pittoreske plaatsje Maissin, in de provincie Luxemburg. Dit hotel beschikt over comfortabel en luxe ingerichte kamers. Hotel Chalet sur Lesse ligt in het prachtige natuurgebied Vallei van de Haut Lesse en de entourage is gezellig en authentiek met diverse jachttrofeeën aan de muren. Het parkeren bij het hotel en de WIFI zijn gratis.

Klik hier om je Ardennen arrangement, inclusief toegang tot de Grotten van Han en toegang tot het Wildpark te boeken.

Grotten van Han:

Leer van alles over stalagtieten en stalagmieten in de Grotten van Han. Bekijk de indrukwekkende zalen die duizenden jaren geleden ver onder de grond werden gevormd. Een toverachtig en magisch gezicht. Alleen al de manier om er te komen is een leuk avontuur. Je wordt namelijk met een honderjarige tram bij de ingang van de grot gebracht.

Wildpark:

In dit wildpark kun je de Europese “Big Five” scoren, oftewel de wolf, de bruine beer, de bizon, de lynx en de veelvraat. Je kunt dit park te voet bezoeken of met een safaricar.

Omgeving:

De Vallei van de Haut Lesse ligt in de prachtige Belgische provincie Luxemburg. In de directe omgeving is er bijzonder veel te doen en te ondernemen. Hieronder een aantal tips voor leuke dagjes uit:

Sport en Ontspanning:

De meest en meest intensieve manier om van de Ardennen te genieten is via outdoor activiteiten. Natuurgebied De Hoge Lesse heeft meer dan 1500 kilometer (!) aan bewegwijzerde tochten. Naar voorkeur kun je een dergelijke tocht uitstippelen en te voet, te paard of per mountainbike ondernemen.

Verder leent het gebied zich natuurgebied bij uitstek voor diverse andere outdoor aktiviteiten zoals kajakken, klimmen, abseilen enz.

Langlaufen:

Gedurende de winterperiode kun je afhankelijk van de sneeuwval heerlijk langlaufen. Op circa 20 minuten rijden van het hotel zijn er 2 plaatsen die ieder 4 langlauf pistes hebben, te weten Champlon en Saint Hubert.

Klokkengieterij:

In het dorp Tellin bevindt zich een oude klokkengieterij die in heel Europabekendheid geniet. Tevens vind je er een carillon.

De bronstijd:

Net als op de Veluwe komen mensen van heinde en verre om in de bronstijd van de herten het zogenaamde burlen te beluisteren. Een bijzonder indrukwekkende gebeurtenis. Let echter wel op de gesloten dagen of tijdstippen.

Bereikbaarheid:

Hotel Chalet sur Lesse ligt op circa 2 uur en 50 minuten of 291 kilometer rijden van het centrum van Utrecht.

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 keer ontbijtbuffet
  • 1 x entree ticket voor de Grotten van Han (Passhan) en Wildpark
  • Wifi is gratis
  • parkeren bij het hotel is gratis

Klik hier om je Ardennen arrangement, inclusief toegang tot de Grotten van Han en toegang tot het Wildpark te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 22 februari t/m di 31 december 2019

Prijzen

Van €199,= voor slechte €72,50

Locatie

Chalet sur Lesse
Avenue Bâtonnier Thomas Braun 1
B-6852 Maissin, België
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje