35% Korting!

Voor een spetterende winterse pretdag kom je naar het Winter Boudwijn Seapark in Brugge. Goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 35% korting van €23,= voor maar €14,99.

Klik hier om je entree tickets voor het Winter Boudewijn Seapark in Brugge te bestellen.

Winter Boudewijn Seapark Brugge:

Tijdens de winterperiode ben je meer dan welkom in de wintereditie van het Boudwijn Seapark, oftewel Winter Boudewijn Seapark. In die periode kun je namelijk gezellig genieten van een enorm breed aanbod aan mogelijkheden. Zoals sprakeloos zijn van de magische en vooral spetterende dolfijnen show, maar ook zwaaien en zwieren op je schaatsen op de ijspiste. Daarnaast ook gewoon klimmen, klauteren en ravotten in Bobo’s Indoor. Van de kou of de elementen van het weer heb je geen last. Want alles is compleet indoor!

De ijspiste in winter boudewijn seapark

Moana’s Blue World:

Tijdens de kerstvakantie kun je met de hele familie ontspannen genieten van de gloednieuwe en speciale AquaShow in het Dolfinarium. Het Dolfinarium is die periode gezellig versierd en magisch verlicht en dat alles in een unieke kerstsfeer. Kom ook eens kijken naar de spectaculaire voorstelling van de dolfijnen en kun ondeugende fratsen. Daarnaast is het een show vol speciale effecten en opzwepende muziek.

Spetterende aquashow in winter boudewijn seapark

High Dive Stuntshow:

Naast alle kerstaktiviteiten wordt er van 26 december tot en met 6 januari ook nog een spectaculaire High Dive Stuntshow opgevoerd. De duikers van deze voorstelling kennen geen vrees noch angst. Ze voeren duizelingwekkende, extreem hoge sprongen uit, vanaf de nok van het Dolfinarium. Deze nok is wel 17 meter hoog! Durf jij nog te kijken?

Bobo's indoor, weer of geen weer

Binnen speeltuin:

Bobo’s indoor is een reuzegrote binnenspeeltuin van wel 2500 m2 groot. Daar kun je heerlijk spelen, klimmen en klauteren. Ook als het buiten slecht weer is. Er zijn meer dan 10 attracties. Van avonturenbanen, een ballenbad, survival, botsauto’s en springkussens tot de klimvulkaan. Vanaf het terras kunnen de opa en oma of de ouders de kinderen prima in de gaten houden. Dit terwijl ze zelf kunnen genieten van een hapje en drankje.

Genieten voor jong en oud iop de Boudewijn Ijspiste

Boudewijn IJspiste:

De Boudewijn IJspiste is een overdekte schaatsbaan van 30 bij 60 meter groot. Je kunt er niet alleen lekker schaatsen, maar eventueel ook genieten van warme chocolademelk en glühwein. En wat denk je van een pannenkoek of een ijsje van de ijsbar. Er is genoeg voor iedereen!

Klik hier om je entree tickets voor het Winter Boudewijn Seapark in Brugge te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 12 november t/m zo 1 maart 2020

Openingstijden

Gedurende het winterseizoen gelden verschillende openingstijden.
Bekijk de site voor de juiste openingstijden.

Prijzen

Van €23,= voor slechts €14,99
Kinderen kleiner dan 85 centimeter hebben gratis toegang

Locatie

Boudewijn Seapark
Alfons de Baeckestraat 12
8200 Brugge, België
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje