35% Korting!

Ook zo’n last van de hittegolf, wij ook! En zoeken daarom heerlijk verkoeling in het waterpark van Plopsaqua in De Panne, naast attractiepark Plopsaland. Hier houden wij het hoofd lekker koel. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl en Uitstapjenederland.be bestellen voor 25,03 als je groter bent dan 1 meter.

Klik ook hier om je entree tickets voor Plopsaqua te bestellen.

Plopsaqua:

Plopsaqua is het coolste, leukste en spetterendste waterpretpark van de hele Benelux. De attracties en de aankleding van het park is geheel in een stijl rondom de bekende studio 100 held, Wickie de Viking. In het waterpark kun je zelf je spannendste avonturen beleven, samen met je vriendjes Wickie de Viking, Maya de Bij, Bumba en Samson.

Wat kun je verwachten in Plopsaqua:

Trotseer adembenemende attracties en geniet. Het water attractiepark Plopsaqua heeft onder andere 6 prachtige glijbanen, een wildwaterrivier en het Stormbad. Je vindt er zelfs een echte sauna! En in de disco slide onderga je een mix van water en muziek, gecombineerd met lichtsensaties. Is dat nou niet leuk?! Overigens zijn meerder attracties voorzien van special effects met muziek, kleuren, lichteffecten en waterkanonnen. En ben je eventjes moe van al die aktiviteiten, dan kun je lekker relaxen op Wickie Beach. Nou kom op, wanneer kunnen we jou verwachten?

De Sky Drop:

Durf je het aan? Een ride op de spectaculaire attractie Sky Drop? Als je het al aangedruft hebt om helemaal naar boven te gaan, heb je een fantastisch uitzicht over Plopsaland De Panne. Maar dan ………………. nadat je in een speciale capsule bent gegaan, kun je aftellen van 3 naar 1 en …………….. kun je de zwaartekracht ervaren. Met duizelingwekkende snelheid maak je een vrije val en scheer je op topsnelheid door de bochten van de glijbaan. Pieuw……….. wat een sensatie

Kinderfeestjes:

Plopsaqua is uitermate geschikt voor het houden van verjaardag, kinderfeestjes of andere groepen die in zijn voor een feestje. In Plopsaqua kun je een onvergetelijk kinderfeestje vieren met leuke verassingen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Plopsaqua te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Plopsa Coo in Stavelot België, Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt België, en Plopsa Indoor Coevorden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 1 juli t/m zo 3 januari 2021

Openingstijden

Per seizoen veranderen de openingstijden.
Check de website voor de juiste openingstijden.
Van 9 augustus tot en met 30 augustus 2019 09.00 - 00.30 uur

Prijzen

mensen groter dan vanaf 1 meter 25,03
mensen vanaf 85 centimeter tot 1 meter 13,50
Gratis voor kinderen tot 85 centimeter

Locatie

Plopsaqua
De Pannelaan 68
8660 De Panne
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje