Plopsa Coo ligt aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, draaien een rondje op de Carrousel of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

Nieuw! De Vlindervlucht

In De Vlindervlucht word je meegenomen op een magische en spannende vlucht doorheen de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes!

Bereikbaarheid

Plopsa Coo is gelegen in het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Plopsa Coo beschikt over een ruime betaalde parking, tickets hiervoor zijn te koop aan de kassa’s (€10). 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Coo.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

do 21 januari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje