19,60 Korting!

Diep in de aarde, vind je een unieke wereld van druipsteengrotten, stalagmieten en stalagtieten. Kom ook eens deze prachtige wereld in de Grotten van Han bewonderen. Je toegang tot het Wildpark is ook inbegrepen in de prijs. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkoop je entree tickets bestellen met wel 50%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 19,90 in plaats van 39,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 19,60 per entree ticket. Daar kun je wel heel veel ijsjes voor kopen.

Klik hier om je entree tickets voor de Grotten van Han in Han sur Lesse in België te bestellen inclusief toegang tot het wildpark.

Grotten van Han:

Leer ook van alles over de stalagtieten en stalagmieten in de Grotten van Han. Bekijk de indrukwekkende zalen die duizenden jaren geleden ver onder de grond werden gevormd. Een toverachtig en magisch gezicht. Alleen al de manier om er te komen is een leuk avontuur. Je wordt namelijk met een honderjarige tram bij de ingang van de grot gebracht.

De Grotten van Han

Wildpark bij de Grotten van Han:

In dit wildpark kun je onder andere de Europese “Big Five” scoren, oftewel de wolf, de bruine beer, de bizon, de lynx en de veelvraat. Je kunt dit park te voet bezoeken of met een safaricar en wel 650 verschillende dieren bewonderen!

Klik hier om je entree tickets voor de Grotten van Han in Han sur Lesse in België te bestellen inclusief toegang tot het wildpark.

Het prachtige wildpark bij de Grotten van Han

Omgeving van de Grotten van Han:

De Vallei van de Haut Lesse ligt in de prachtige Belgische provincie Luxemburg. In de directe omgeving is er bijzonder veel te doen en te ondernemen. Hieronder een aantal tips voor leuke dagjes uit:

Sport en Ontspanning:

De meest en meest intensieve manier om van de Ardennen te genieten is via outdoor activiteiten. Natuurgebied De Hoge Lesse heeft bijvoorbeeld meer dan 1500 kilometer (!) aan bewegwijzerde tochten. Naar voorkeur kun je een dergelijke tocht uitstippelen en te voet, te paard of per mountainbike ondernemen.

Verder leent het gebied zich als natuurgebied bij uitstek voor diverse andere outdoor aktiviteiten zoals kajakken, klimmen, abseilen enz.

Langlaufen:

Gedurende de winterperiode kun je afhankelijk van de sneeuwval heerlijk langlaufen. Op circa 30 minuten rijden van de Grotten van Han zijn er 2 plaatsen die ieder 4 langlauf pistes hebben, te weten Champlon en Saint Hubert.

Klokkengieterij:

In het dorp Tellin bevindt zich een oude klokkengieterij die in heel Europabekendheid geniet. Tevens vind je er een carillon.

De bronstijd:

Net als op de Veluwe komen mensen van heinde en verre om in de bronstijd van de herten het zogenaamde burlen te beluisteren. Een bijzonder indrukwekkende gebeurtenis. Let echter wel op de gesloten dagen of tijdstippen.

Bereikbaarheid:

De Grotten van Han in Chalet sur Lesse ligt op circa 2 uur en 45 minuten of ongeveer 275 kilometer rijden van het centrum van Utrecht.

De Grotten van Han lenen zich niet goed voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn. Het pad wat je door de grotten heen volgt is ongeveer 2 kilometer lang en heeft meer dan 500 traptreden die op en af gaan.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Sea Life Blankenberge, Walibi België in Wavre en Bobbejaanland in Kasterlee, België.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 10 april t/m zo 12 november 2023

Openingstijden

De openingstijden verschillen per dag en per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijzen

Van 39,50 voor slechts 19,90
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Grotten van Han
Rue J. Lamotte 2
5580 Han sur Lesse
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje