11,37 Korting!

Voor heerlijke horror en als je lekker wilt griezelen kom je naar Halloween Plopsaland De Panne in België. Samen met al je favoriete Studio 100 helden kun je deze herfstvakantie genieten van dit mega griezelige herfstavontuur. Het hele park wordt in die periode namelijk omgetoverd voor een prachtig Halloween festijn. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelige entree tickets bestellen met een korting van wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen 45,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site al voor slechts 34,13. Dat scheelt je dus al gauw 11,37 per entree ticket. En je hoeft dan natuurlijk ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween festijn in Plopsaland De Pannen te bestellen.

Halloween Plopsaland De Panne:

Kom je ook heerlijk lekker griezelen in Plopsaland De Panne. Want tijdens deze editie haalt de Pompoenkoning namelijk werkelijk alles uit de griezelkast voor een op en top Halloweenfeest! Volledig keer wordt het festijn volledig ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje. En wordt het absoluut griezelen in Plopsaland. Een super leuke en enge ervaring waar je nog lang aan terug zult denken. Je vindt er overal versierde pompoenen, spinnenwebben, skeletten en nog veel meer andere angstaanjagende figuren. Kortom durf jij het aan om eens langs te komen?

Halloween Plopsaland De Panne

Piet Piraat show in Halloween Plopsaland De Panne:

De Piet Piraat shows kun je bijwonen op 15, 16, 22, 23, 29 en 30 oktober en 5 en 6 november 2022.

Piet Piraat meert met zijn Scheve Schuit ook aan in Plopsaland De Panne voor een griezelleuk avontuur! Ken jij alle Piet Piraat-hits uit het hoofd? Bewijs het maar eens en zing en dans lekker mee tijdens de Piet Piraat Halloweenshows.

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween festijn in Plopsaland De Pannen te bestellen.

Halloween Plopsaland De Panne

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je die parkeren op het parkeerterrein bij het pretpark. Een dagkaart kost je dan 12,50.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Halloween festivals.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

za 22 oktober t/m zo 6 november 2022

Prijzen

Groter dan of gelijk aan 1 meter van 45,50 voor slechts 34,13
Groter dan of gelijk aan 85 cm en tot onder 1 meter voor slechts 16,50
Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gartis toegang

Locatie

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje