12-Daagse Hurtigruten Noorderlicht reis Bergen – Kirkenes – Bergen (01nov – 31mrt)
Ga mee op jacht naar Aurora Borealis, een belangrijk element van de winterse reizen. ’s Winters staat de zon laag aan de horizon en ten noorden van de poolcirkel verdwijnt deze zelfs enkele weken achter de horizon. Dit natuurlijke verschijnsel creëert prachtige tinten van licht.
Het Noorderlicht is iets volledig anders! Al duizenden jaren hebben mensen in dit noordelijke deel van de wereld bewondering voor de spectaculaire verschijning, die af en toe de nachtelijke hemel oplicht. Reizend met Hurtigruten heeft u de beste mogelijkheden om de magische kleuren, van licht groen tot donker paars en wit, te zien flikkeren aan de Arctische hemel. De term “Op jacht naar het Noorderlicht” is afkomstig van een van de kapiteins. Hij had waargenomen dat gasten buiten op dek, als het ware jaagden op het meest magische van alle natuurlijke fenomenen, het noorderlicht. “Op jacht naar het Noorderlicht” is het hoofdthema van de Hurtigruten winterreizen, de jacht en ervaring van de vele en mooie soorten licht zichtbaar tijdens de wintermaanden.
Reisschema
Dag 1
Vliegreis Amsterdam – Bergen per KLM (Niet inbegrepen)
Dag 1
Transfer Bergen Airport – Bergen Hurtigruten terminal (Niet inbegrepen )
Dag 1 t/m 12
Hurtigruten zeereis Bergen – Kirkenes – Bergen incl. volpension
Dag 12
Transfer Bergen Hurtigruten terminal – Bergen Airport (Niet inbegrepen)
Dag 12
Vliegreis Bergen – Amsterdam per KLM (Niet inbegrepen)
Bij te boeken activiteiten en excursies
Langs de Noorse kust is er heel veel te zien en te beleven. Hieronder ziet u de meest populaire activiteiten/excursies tijdens de 12- daagse Hurtigruten reis. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle te boeken excursies bij deze reis.
5B Tromsø Huskysafari (01jan- 04mei & 05nov-31dec)
6A Honningsvåg Busexcursie naar de Noordkaap (01jan-31dec)
Vervoer
U kunt in de online prijsopgave optioneel een vliegreis met de KLM of een transfer bijboeken. Voor meer informatie over de KLM klikt u hier. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ruimbagage bij te boeken. In de online prijsopgave vindt u de meest voordelige vliegtarieven van de KLM. Indien deze niet meer beschikbaar zijn kunnen wij de vliegreis alleen voor u boeken tegen betaling van een meerprijs. Indien van toepassing dan zullen wij u hier eerst over berichten alvorens de reis defintief te boeken. Klik hier voor informatie over de transfer service.
Tariefsoorten Hurtigruten
Als gast op Hurtigruten heeft u een breed scala aan opties. U kunt kiezen uit drie verschillende tariefsoorten, afhankelijk van uw reisvoorkeur. Lees hier meer en zie ook de tabel voor een gedetailleerd overzicht.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

za 25 maart t/m di 31 december 2024

Locatie

Bergen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje