15% Korting

Boek nu met 15% Last Minute Korting je vakantie bungalow met de kerstdagen of Oud en Nieuw op Vakantiepark Drouwernerzand. Kom tijdens de december feestdagen naar Drenthe en geniet van de rust en ruimte. Je boekt al een 4 persoons bungalow voor vanaf €123,25.

Je verblijft tijdens dit arrangement op het Vakantiepark Drouwernerzand in Drenthe. Tijdens deze periode is het attractiepark gesloten. Het attractiepark is vanaf 6 april weer geopend. Tijdens deze kortingsperiode kun je vakantie bungalows boeken van 2 tot en met 8 personen. Sommige bungalows beschikken over een sauna en ook is het voor een aantal bungalows mogelijk om een hond mee te nemen.

Klik hier om je vakantie bungalow met 15% last minute korting te boeken.

Dagjes uit in de omgeving:

Attractiepark Drouwenerzand is lekker centraal in Drenthe gelegen en een ideale uitvalsbasis om leuke uitstapjes in de omgeving te ondernemen. Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek. Een enorm netwerk aan fietspaden ligt voor je klaar om bereden te worden. Deze fietspaden zijn aangegeven middels fietsknooppunten. Door deze fietsknooppunten kun je simpel en eenvoudig je eigen fietsroute plannen. Dus uitermate geschikt voor de gevorderde als ook de minder gevorderde fietser.

Nationale Parken:

Ook voor de wandelaars is Drenthe een prachtige omgeving waar je te voet werkelijk alle kanten op kunt. Er zijn drie grote nationale parken in Drenthe, te weten:

  • Nationaal Park Drentsche AA
  • Dwingelderveld
  • Nationaal Park Drents Friese Wold

In deze parken vind je de meest natuurschone pareltjes van Drenthe. In de parken liggen kilometers aan wandel- en fietspaden en voeren je langs betoverende vennetjes, en via het bos, heide en zandverstuiving naar beekdal. Kom en overtuig jezelf van de rust, ruimte maar vooral de gemoedelijkheid van de mensen uit de omgeving zoals de boer op zijn trekker of de schaapsherder die met zijn schaapskudden over de heide trekt.

Steden in de omgeving:

Drouwenerzand ligt ook mooi centraal ten opzichte van de plaatsen Assen en Emmen. In beide steden kun je gezellig winkelen, een terrasje pakken of een restaurant bezoeken. Ook kun je je verblijf in de vakantie bungalow combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het theater in Emmen of Assen.

In Assen bevindt zich het Drents Museum. Hier wordt de historie van de omgeving in beeld gebracht wat terug gaat tot in de prehistorie en het Trechterbekervolk. Onder andere worden hier in Drenthe gevonden veenlijken tentoongesteld.  Daarnaast worden in het Drents Museum regelmatig spraakmakend tentoonstellingen georganiseerd. Vanaf 16 december is in dit museum de tentoonstelling Nubië, Land vande Zwarte Farao’s te zien.

In Emmen vind je Wildlands Adventure Zoo. Een compleet nieuwe dierentuin met attractievoorzieningen.

Klik hier om met €5,= korting je tickets voor Wildlands Adventure Zoo te boeken of klik op onderstaande banner.

Andere bezienswaardigheden:

Drenthe kent naast bovenstaande bezienswaardigheden een behoorlijk aantal andere dingen die je kunt doen of bezoeken zoals:

  • het Hunebedmuseum in Borger. Overigens vind je door heel Drenthe diverse hunebedden
  • Het Herinneringscentrum Westerbork waar de deportie van onder andere het Joodse Volk wordt belicht
  • Het Kasteel van Coevorden in de gelijknamige plaats
  • Berend Botje in Zuidlaren van het bekende kinderliedje uit Zuidlaren
  • het TT circuit in Assen waar vanaf april tot en met oktober wekelijks activiteiten worden georganiseerd
  • het Veenpark in Barger Compascuum
  • het Boomkroonpad in Grolloo

Klik hier om je vakantiebungalow met 15% last minute korting te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

di 27 november t/m vr 4 januari 2019

Prijzen

Vanaf €123,25

Locatie

Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje