50% Korting

Maak je kinderen blij en boek hier nu een korte vakantie naar één van de Roompot vakantieparken in Drenthe, Zeeland of Limburg met Tropisch zwembad. Boek dit arrangement met hoge korting van wel 50% voor vanaf €59,= per verblijf.

Je verblijft tijdens dit arrangement in één van de aangegeven Roompot vakantieparken:

  • Hunzedal in Borger, Drenthe in een 4 persoons bungalow, type H4A
  • Weerterbergen in Weert, Limburg in een 6 persoons bungalow, type WV
  • Beach Resort in Kamperland in een 4 persoons bungalow, type NT Comfort

Let op! Van 10 december tot en met 19 december is het zwembad op Roompot Beach resort gesloten. Je kunt er dus geen gebruik van maken. Wel mag je gebruik maken van het Tropisch zwembad op Hof Domburg. Maar dat ligt wel op 25 minuten afstand.

Klik hier om je korte vakantie naar een Roompot Park in Drenthe, Zeeland of Limburg te boeken.

Gun jezelf en je gezin een prachtige midweek of weekeind uit. Als de kinderen genieten, genieten de ouders mee. Heerlijk spetteren, poedelen, glijden en avonturen in het Tropisch zwembad. Daar kun je als kind nooit genoeg van krijgen.

Op alle Roompot parken is naast de het Tropisch zwembad nog veel meer te beleven. Per park verschillend, maar genoeg te doen om je niet te hoeven vervelen.

En ’s avonds na een ontspannen dag zwemmen of andere manier ontspanning gezocht te hebben, heerlijk relaxen bij de open haard in je eigen vakantie bungalow. Gezelligheid troef.

Als je het zwemmen zat bent, is er in de omgeving genoeg te doen en te ondernemen. Leuke en leerzame dagjes uit naar een museum, dierentuin of attractiepark. Of lekker banjeren langs het strand. Schelpen zoeken, genieten van de wind in je gezicht en de smaak proeven van de zilte lucht. Avonturen beleven in het bos. Boompje klimmen, kastanjes, eikels of beukenootjes zoeken en wie weet spot je nog wel een ree. En zag jij ook die kabouter langs schieten……….?

Klik hier om je korte vakantie naar een Roompot Park in Drenthe, Zeeland of Limburg te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 3 december t/m vr 5 april 2019

Prijzen

Van €118,= voor vanaf €59,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje