40% Korting!

Bezoek Plopsa Indoor Coevorden en ervaar de 25 magische attracties van het park! Een heerlijk dagje weg met de hele familie. Boek hier je tickets met 35% korting van €19,99 voor slechts €11,99.

Plopsa Indoor Coevorden:

Heerlijk eindeloos een hele dag 25 attracties ervaren en kinderen kleiner dan 85 centimeter zijn geheel gratis! Kinderen vanaf 85 centimeter tot en met 1 meter betalen slechts €11,99.

Bert en Ernie!

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari komen Bert en Ernie van het overbekende Sesamstraat naar Plospaland Coevorden voor een Meet and Greet! Op die dagen kun je je helden in levende lijve ontmoeten, ze knuffelen maar ook samen op de foto gaan!

Maya de Bij:

Maya de Bij en haar vriendjes Filip en Willy komen tijdens de voorjaarsvakantie naar Plopsaland Coevorden. Je kunt ze vinden in het theater met een te gekke show!

Klik hier om je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden te boeken.

Durf jij het aan om in de Anubis te stappen? Zwaaien en draaien en laat zien dat je net zo heldhaftig bent als de Studio100 helden!

Kom in de vuurtoren en vlieg met enorme snelheden op en neer langs de toren.

Hoger en hoger!

Waan je in de wereld van echte piraten en stap aan boord van De Scheve Schuit, de piratenboot van Piet Piraat. Vergeet niet om een kanonskogel af te vuren!

Piet Piraat kom je natuurlijk tegen in Plopsa Indoor Coevorden.

Reis mee met Wickie en zijn stoere viking vader Halvar. Tijdens de reis in de Wickiebaan scheer je vlak langs ruige rotsen en met enorme snelheden door de donkere grot.

Wickie de Viking

Zelf kapitein willen zijn op je eigen boot? Kom varen en verken het grote Piratenmeer in De Bootjes.

Heerlijk de woeste baren bedwingen op het Piratenmeer.

De Carrousel, plezier voor het hele gezin! Kies maar uit, maak een keuze uit een ritje in een wagentje, op een paard of zelfs een struisvogel of in een koets; de authentieke paardenmolen is altijd leuk!

Plezier voor de hele familie in de Carrousel.

Ken je ook alle liedjes van K3 en ben je een enorme fan? Zweef dan mee op de K3 Zweefmolen en zweef met je K3 vriendjes hoog boven het Dorpsplein.

Lekker zwieren en zwaaien in Plopsa Indoor Coevorden.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Plopsa Indoor Coevorden. Durf jij je ogen open te houden als je naar beneden  zoeft van een van de langste glijbanen in Nederland?

Roetsjen en glijden.

En voor de kanjers met een goede conditie zijn er de vliegende fietsen. Een uitvinding van Opa Fonkel. Hoe harder je trapt hoe hoger te vliegt!

Voor de echte durfals zonder hoogtevrees is er de Klimberg. Durf jij naar boven te klimmen naar de top van deze supergrote berg?

Durf jij naar de top te klimmen?

Brand, brand, brand! Wees een brandweerheld en blus de brandende kantoren en hotels. Pak de brandslang en voel je een heuse echte brandweerman/brandweervrouw!

En dan zijn er nog de dansende fonteinen, de botsauto’s, de bumbamolen, de bumbaspeeltuin, de maya speeltuin, het verkeerspark, de dierenweide en nog veel en veel meer…………

Weer of geen weer:

Het weer speelt geen enkele rol als je naar Plopsa Indoor Coevorden komt. Bij goed weer kun je lekker buiten spelen en genieten van de K3 brandweer molen, het K3 verkeerspark, de Klimberg en alle ander super spannende attracties. Als de weergoden je wat minder goed gezind zijn kun je lekker binnen spelen en ravotten!

Klik hier om je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 17 augustus t/m zo 5 april 2020

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €19,99 voor €11,99
Kinderen vanaf 85 centimeter tot 1 meter €10,99
Kinderen tot 85 centimeter zijn gratis!

Locatie

Plopsa Indoor
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje