50% Korting

Maak je kinderen blij en boek hier nu een korte vakantie naar één van de Roompot vakantieparken in Drenthe of Zeeland met SubTropisch zwembad. Boek dit arrangement met hoge korting van wel 50% voor vanaf €59,= per verblijf.

Klik ook hier om je Roompot vakantie naar een Roompot Park in Drenthe of Zeeland te boeken.

Je verblijft tijdens dit arrangement in één van de drie aangegeven Roompot vakantieparken. Dat zijn:

  • Hunzedal in Borger, Drenthe in een 4 persoons bungalow, type H4A
  • Aquadelta in Bruinisse, Zeeland in een 4 persoons bungalow, type Jade 4
  • Beach Resort in Kamperland in een 6 persoons bungalow, type RP6A

Let op! Van maandag 16 december tot en met vrijdag 20 december is het zwembad op het Hunzedal  gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Je kunt er dus geen gebruik van maken.

Genieten in het subtropisch zwemparadijs tijdens een roompot vakantie

Roompot Vakantieparken:

Gun jezelf en je gezin ook eens een prachtige midweek of weekeind uit. Als de kinderen genieten, genieten de ouders mee. Heerlijk spetteren, poedelen, glijden en avonturen in het Tropisch zwembad. Daar kun je als kind nooit genoeg van krijgen.

Op alle Roompot parken is naast de het Tropisch zwembad nog veel meer te beleven. Per park verschillend, maar genoeg te doen om je niet te hoeven vervelen.

En ’s avonds na een ontspannen dag zwemmen of andere manier ontspanning gezocht te hebben, heerlijk relaxen bij de open haard in je eigen vakantie bungalow. Bijvoorbeeld met een glasje erbij? Gezelligheid troef.

Als je het zwemmen zat bent, is er in de omgeving genoeg te doen en te ondernemen. Leuke en leerzame dagjes uit naar een museum, dierentuin of attractiepark. Of lekker banjeren langs het strand. Schelpen zoeken, genieten van de wind in je gezicht en de smaak proeven van de zilte lucht op je lippen. Of spannende avonturen beleven in het grote bos. Boompje klimmen, kastanjes, eikels of beukenootjes zoeken en wie weet spot je nog wel een ree. En zag jij ook die kabouter langs schieten……….?

Klik ook hier om je Roompot vakantie naar een Roompot Park in Drenthe of Zeeland te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 3 januari t/m vr 15 mei 2020

Prijzen

Van €197,= voor vanaf €89,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje