5,55 Korting!

Als je de nieuwsjaar viering eens totaal anders wilt beleven, moet je beslist eens een bezoek brengen aan het China Lights festival in Emmen. Dat is weer eens wat anders dan vuurwerk, champagne en oliebollen. Dat is een wereld vol licht en bewondering. Via DgjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goekope entree tickets bestellen met 32% voordeel. Deze goedkope entree tickets kosten geen 17,50 aan de kassa, maar slechts 11,95 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 5,55 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor het China Lights Festival in Emmen te bestellen.

China Lights Festival 2023 Emmen:

Kom ook eens tijdens de donkere wintermaanden naar Emmen. Tijdens het China Lights Festival kijk je je ogen uit naar metershoge lantaarns. Volop schijnend, gemaakt van de meest prachtige materialen. Vooral kleurrijk en vol licht. Je kunt onder andere prachtige creaties bewonderen van draken, bloemen, vogels en allerlei andere dieren. Je wandeld ontspannen door een mysterieuze sprookjesachtige omgeving. En laat je ook betoveren door die wonderlijke en kunstzinnige werkstukken. Kortom een ideaal uitje voor het hele gezin en geschikt voor jong en oud.

China Light Emmen

Wat kun je verwachten van China Lights Emmen:

Een betoverende wereld vol metershoge lantaarns, dieren, bloemen, draken en vogels. Dit festival bestaat inmiddels al 11 jaar. En staat helemaal in het teken van de viering van het Chinese oud en nieuw. Ook dit jaar is het gelukkig weer gelukt om dit unieke festival te organiseren.

Chinees oud en nieuw:

Het Chinese oud en nieuw wordt dit jaar overigens gevierd op onze zondag 22 januari 2023. Namelijk het Chinees Nieuwjaar wordt gevierd op de eerste tot en met de vijftiende dag van de eerste maand van Chinese kalender. Die dag wordt bepaald aan de hand van stand van de zon.

Klik hier om je entree tickets voor het China Lights Festival in Emmen te bestellen.

China Lights Emmen

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Amsterdam Light Festival en entree tickets voor dierentuin Wildlands in Emmen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 9 december t/m zo 5 maart 2023

Prijzen

Van 17,50 voor slechts 11,95

Locatie

China Lights Festival
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje