Er even helemaal tussenuit? Boek dan deze voordelige actie:

Highlights Hotel Lellmann
Hotel Lellman ligt in de Moezelvallei in het mooie Duitse plaatsje Löf in de deelstaat Rheinland-Pfalz. In dit 3-sterrenhotel overnacht u aan de oever van rivier de Moezel met uitzicht op kasteel Thurant. Löf ligt tussen de plaatsen Cochem en Koblenz en de beroemde wijnstad Alken ligt aan de overkant van de rivier; u hoeft alleen de brug maar over te steken. De aanlegplaats voor Moezelvaartochten is pal voor de deur van het hotel.

Hotel Lellman heeft alles ingericht volgens vier thema’s; wijn, bloemen, stenen en Hollywood. Zo hebben zij een prachtige champagnesuite, moderne rozensuite en een romantische Romeo en Julia suite. Niet alleen de decoratie is afgestemd op de thema’s, ook de muziek, de boeken en de dvd’s op de kamer zijn bijpassend. Zo klinkt op de Hollywoodetage ‘It’s a wonderfull world’van Louis Armstrong en liggen er dvd’s van Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Charlie Chaplin en de Dikke en de Dunne. Elke morgen geniet u in het restaurant van een uitgebreid ontbijtbuffet terwijl u hier ’s avonds traditionele Duitse gerechten kunt bestellen.

De kamers van Hotel Lellman zijn allen voorzien van een tweepersoonsbed, huistelefoon (intern), televisie, bureau, zithoek, badkamer met douche, toilet en föhn. De kamers zijn verschillend van grootte en inrichting en sommige hebben uitzicht op de Moezel. Laat u betoveren door de schoonheid van de Moezel en kom overnachten in de wijnvallei.
Omgeving
Het 3-sterren Hotel Lellman ligt in het Duitse plaatsje Löf in de Moezelregio. Ontdek dit prachtige gebied tijdens een rondvaart over de rivier met dezelfde naam of trek uw wandelschoenen aan en maak een lange wandeltocht. De rivier de Moezel loopt dwars door het gebied en is het is ook zeker de moeite waard om deze van bovenaf te bewonderen, door middel van een stevige bergwandeling. Of maak een mooie wandeltocht en geniet van een picknick langs het water. De Moezel is een streek die bekend staat om de wijn, dus een wijnproeverij is voor de liefhebber zeker een aanrader.

De diepe kloven, de vele rivierbochten in de Moezel en de pittoreske wijndorpjes met hun beroemde wijnfeesten maken de Moezelterrassen tot een fantastische bestemming voor een paar dagen weg. Ook op het gebied van cultuur en historie heeft de Moezel veel te bieden. De vele Middeleeuwse kastelen zoals de beroemde Burg Eltz en Romeinse opgravingen getuigen van oude nederzettingen en het begin van de wijnbouw in de Moezelvallei. Koblenz, dat op 25 km afstand ligt heeft prachtige historische bouwwerken en mooie pleinen. Bezichtig hier het Deutsche Eck, de basiliek Sint Kastor en de vesting Ehrenbreitstein. Winkelliefhebbers slaan hun slag in de Löhrstrasse en in het Löhr-Center. (Bron: Site voordeeltjes.nl)

Klik op onderstaande banner om dit prachtige verblijf te boeken:
WanneerBooking.com
Het Laatste Tafeltje