Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Wil je er even helemaal tussenuit? Maar niet al te lang weg? En dan ook nog eens het liefst niet al te ver weg? Bekijk dan eens deze voordelige actie. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een 4 daags arrangement aan De Moezel boeken met hoge korting. En dat voor een prijs van 185,00 voor vanaf 135,00. Is dat geen super leuk idee?

Klik hier om je 4 daags half pension arrangement aan De Moezel arrangement te boeken.

De Moezel arrangement:

Je verblijft tijdens dit arrangement in Landhaus Müller, prachtig en uniek gelegen. Namelijk direct aan De Moezel in het oude wijnstadje Alken. Het hotel beschikt over comfortabele landelijk ingerichte kamers die van de gebruikelijke moderne faciliteiten zijn voorzien. Vanuit enkele kamers heb je een prachtig uitzicht over de rivier De Moezel. Vanuit weer andere kamers heb je uitzicht over de burcht van het stadje.

Hotel Landhaus in Alken aan de De Moezel

Wat te ondernemen in de omgeving van De Moezel:

Je hotel is een prachtige lokatie om uitstapjes in de omgeving te ondernemen. Onder andere kun je heerlijk wandelen en fietsen in het gebied. Daarnaast liggen de bekende plaatsen Cochem en Koblenz op circa 30 kilometer afstand. Beide plaatsen lenen zich prima voor een stedentrip. Verder kun je naar hartelust allerlei outdoor activiteiten beoefenen. Welk outdoor acticiteit hangt onder andere natuurlijk af van het seizoen en de weersomstandigheden. Breng ook eens een bezoek aan de burcht Thurant, wat zich in Alken zelf bevindt. Of doe eens mee aan een wijnproeverij bij één van de wijnboerderijen waar de omgeving rijk aan is. Maak ook eens een ontspannen boottocht over De Moezel. En laat een schitterende natuur en een prachtige omgeving aan je voorbij trekken, met diepe kloven en vele rivierbochten. Ondertussen kun jij op het dek genieten van een heerlijk kop koffie of thee met wat erbij. Of wellicht iets sterkers?

Vele bezienswaardigheden in de regio van De Moezel

Wat is inclusief:

Het 4 daags half pension arrangement is inclusief:

  • welkomst kopje koffie of thee met gebak
  • 3 nachten verblijf
  • alle 3 de ochtenden een uitgebreid ontbijt buffet
  • alle 3 avonden een 3 gangen menu met regionale producten
  • gratis parkeren
  • de WIFI is gratis
Het dorpje Alken direct aan De Moezel

Wat heeft De Moezel nog meer te bieden:

Naast de prachtige en wereldberoemde rivier vind je diverse pittoreske wijndorpjes door de hele regio. Deze wijndorpjes zijn onder andere bekend door hun beroemde en reuze gezellige wijnfeesten. Samen maken ze de Moezelterrassen tot een fantastische bestemming voor een paar dagen weg. Ook op het gebied van cultuur en historie heeft de Moezel veel te bieden. De vele Middeleeuwse kastelen zoals de beroemde Burg Eltz en Romeinse opgravingen getuigen van oude nederzettingen en het begin van de wijnbouw in de Moezelvallei.

Klik hier om je 4 daags half pension arrangement aan De Moezel arrangement te boeken.

Wandelen of fietsen langs De Moezel

Waar anderen naar keken:

Liever zelf een hotel en bijpassend arrangement boeken in deze omgeving dat kan natuurlijk ook. Klik maar eens hier voor een andere hotelovernachting.

Of klik op onderstaande banner om een ander arrangement in deze prachtige omgeving te te boeken:

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 1 juli t/m do 12 november 2020

Prijzen

Vanaf 135,00


Booking.com
Het Laatste Tafeltje