55% Korting!

Ga je graag naar het buitenland, maar wil je dit jaar niet al te ver weg? Dan is Duitsland wellicht een goed idee! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een verblijf boeken op een Roompot vakantiepark in Cochem, Duitsland met een hoge korting. Je kunt namelijk al een verblijf boeken met wel 55% korting vanaf 129,00.

Klik hier om je korte vakantie naar Roompot Cochem te boeken.

Familievakantie Cochem:

Je verblijft tijdens dit arrangement in een gerestylede bungalow op het Roompot vakantiepark in Cochem, Duitsland. Dit vakantiepark beschikt onder andere over een zwembad. Ook is er een animatieteam voor de jeugd aanwezig. En de liefhebbers van de golf sport kunnen aardig aan hun trekken komen. Het park beschikt namelijk over een 9 en 18 holes golfbaan! Fietsen kun je ter plekke huren. En Kies nu ook voor een 3, 4 of 7 overnachtingen arrangement op deze prachtige lokatie.

Wat te doen in de omgeving Cochem:

Je vakantiepark in Cochem is de ideale uitvals basis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Het hotel ligt namelijk aan de Moezel en vlakbij de plaatsen Trier en Koblenz. Direct vanuit je hotel kun je prachtige fiets- of wandelroutes volgen langs de Moezel, door gezellige authentiek Duitse stadjes en dorpjes, wijngebieden en prachtige uitzichten over de natuur. Voor de GPS liefhebbers zijn er meerder routes in de omgeving te vinden. Deze routes zijn eenvoudig te downloaden van het internet.

Cochem ligt vlakbij de Moezel

Meer mogelijkheden in Cochem:

In Cochem is een kabelbaan, de Sesselbahn, die je kunt nemen en je een prachtig uitzicht biedt over de Moezel en de omliggende wijngaarden. Maar de meest opvallende verschijning in Cochem is de Reichsburg. De Reichsburg is een oude burcht die gebouwd is op een rots en ongeveer 100 meter boven de stad uittorent. Verder heeft Cochem een historisch marktplein. Ook kun je een boottocht boeken over de Moezel en een heuse wijnproeverij hoort natuurlijk ook op het programma te staan.

Breng ook eens een bezoek aan de stad Koblenz waar de Moezel en de Rijn samenkomen. Vanuit Fort Ehrenbreitstein heb je een prachtig uitzicht over deze rivieren. Ook de stad Trier is beslist een bezoek waard. Deze stad kent een rijke Romeinse geschiedenis, met meest opvallende verschijning Porta Negra, een niet te missen Romeins bouwwerk in het centrum van de stad.

Breng ook eens een bezoek aan de stad Trier

Kerstmarkt:

Een verblijf op het vakantiepark is ook ideaal te combineren met een bezoek aan de kerstmarkt van Cochem. De periode dat deze kerstmarkt wordt gehouden in 2020 is op dit moment nog niet bekend.

Deze aanbieding kan overigens geboekt worden tot en met 19 juli 2020!

Klik hier om je korte vakantie naar Cochem te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in een 4 daags arrangement aan de Moezel, een 3 daags arrangement Drenthe en een Zeilvakantie in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

vr 10 t/m zo 19 juli 2020

Prijzen

Vanaf 129,00

Locatie

Roompot Ferienresort Cochem
Am Kellerborn 1
56814 Ediger-Eller Rijnland-Palts Duitsland
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje