39% Korting!

Heerlijk nazomeren in een Corona proof, all inclusive arrangement in de Duitse Eifel. De Eifel is net als een Waddeneiland altijd leuk. In welk jaargetijde je je ook bevindt. Via DagjeuitPagina kun je nu een leuk en vooral voordelig arrangement boeken. Met een korting van wel 39% voor slechts vanaf 129,00.

Klik hier om je Duitse Eifel all inclusive arrangement te boeken.

Nationaal Park Eifel, Duitsland:

Het maakt niet uit wanneer je naar De Eifel komt. Ieder jaargetijde heeft weer haar eigen bekoring in dit schitterende natuurgebied. Je kunt er bijzonder heerlijk wandelen en prachtige fietstochten maken. Ook is dit park een ideaal gebied voor diverse outdoor aktiviteiten. En de watersport liefhebber kan ook uitstekend in dit park terecht. Maar als je niet van lichamelijke inspanning houdt kun je hier ook heerlijk ontspannen en relaxen. En genieten van de vreugde en het genot van het leven zelf.

Vakwerkhuizen in Monschau in de Eifel

Dagjes uit Eifel:

Vanuit je hotel kun je werkelijk alle kanten op om leuke dagjes uit te ondernemen. De mogelijkheden zijn divers. In de omgeving zijn namelijk diverse bezienswaardigheden.

Heerlijk genieten van de mooiste panoramische uitzichten. Zeker als je op hoogte aan het wandelen of fietsen bent. Een goed gevulde picknickmand mee. Zoek een leuk plekje en wat is er dan nog meer te wensen?

Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de historische steden Trier, Monschau of Bad Münstereifel. Leuke en gezellige steden waar je bijvoorbeeld nog de ouderwetse vakwerkhuizen kunt vinden.

Ga terug in de tijd in Kronenburg. Hier kun je heerlijk slenteren door smalle en gezellige middeleeuwse straatjes. Het stadje bestaat namelijk uit een middeleeuwse burchtnederzetting. 

Ook de mountainbike liefhebbers zitten hier helemaal goed. Een echte aanrader is bijvoorbeeld het VulkanBike Trailpark. Op deze trail zijn uitdagende klimtochten en spannende hoogteverschillen.

Hotel am Park Stadtkyll:

Tijdens dit arrangement overnacht je in Hotel am Park in Stadtkyll. Dit *** hotel ligt in het rustige kuuroord Stadtkyll. In de zogenaamde Vulkaaneifel. Het hotel beschikt over ruime hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een balkon of terras. Zie je jezelf al zitten op je terras en ontspannen genieten van het vakantiegevoel met bijvoorbeeld een heerlijk glas wijn? De kamers beschikken over de gebruikelijke moderne faciliteiten. De WIFI en het parkeren zijn gratis. Fietsen hoef je zelf niet mee te nemen, want die kun je huren in het hotel.

Het hotel ligt op ongeveer 290 kilometer van het centrum van Utrecht. En is minder dan 3 uur rijden.

Wat is inclusief:

  • afhankelijk van je keuze heb je 2, 3 of 4 overnachtingen.
  • en dan ook 2, 3 of 4 keer een uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Dagelijks een lunchpakket, die je zelf samen kunt stellen bij het ontbijt.
  • Dagelijks een dinerbuffet.
  • Onbeperkt koffie en thee gedurende de dag.
  • Onbeperkt (alcoholische) drankjes, met uitzondering van buitenlands gedistilleerd (16.00 – 23.00 uur).
  • Inclusief wandel- en fietsroutes.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel.

Klik hier om je Duitse Eifel all inclusive arrangement te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresserd in een 4 dagen half pension arrangement De Moezel, en Uitjes in Duitsland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 30 september t/m vr 30 oktober 2020

Openingstijden

Vanaf 129,00

Locatie

Hotel am Park Stadtkyll
Kurallee 13
54589 Stadtkyll, Duitsland
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje