59% Korting!

Volg eens een slipcursus en wees voorbereid op slechte wegomstandigheden. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een bijzonder zinvolle slipcursus boeken met een korting van wel 59% van €119,= voor slechts vanaf €49,=.

Klik hier om je voucher voor je  leerzame 2 uur durende slipcursus te bestellen.

Slipcursus:

Ben jij voorbereid op slechte condities op de weg? Sneeuw, hagel, regen en modder op de weg en niet te vergeten vooral ijzel. Met een slipcursus voel je jezelf een stuk zekerder achter het stuur van je eigen auto. Een slipcursus is een absolute must do voor iedere automobilist.

volg een slipcursus in Almere

Voertuig beheersing:

Volg ook een slipcursus in Almere of één van de 4 andere locaties. Leer je voertuig beheersen in extreme omstandigheden. En leer de grenzen van je voertuig kennen, maar kijk ook waar je eigen grenzen liggen. Naast slippen ga je ook slalom oefeningen doen en uitwijkmanoeuvres maken, de zogenaamde eland proef. Kortom een dergelijke cursus is bijzonder leerzaam en bevorderd de veiligheid op de weg voor jezelf en anderen!

Wat kun je verwachten:

Natuurlijk is een stukje theorie nodig voordat je de vaardigheden in de parktijk gaat oefenen op de baan. Op de baan leer je wat je moet, maar ook wat je beslist moet laten als de door jou bestuurde auto zijn grip het wegdek verliest. Door wat voor omstandigheid dan ook. Tijdens de cursus ga je de grenzen opzoeken van de auto en vooral jouw kunnen. Je leert te onderkennen wat de reden is waarom je auto de grip verliest en wat je dan moet doen. Slippen, sturen, draaien en je weg weer veilig vervolgen. De onderdelen van de 2 uur durende cursus zijn:

  • Een correcte noodstop
  • Remmen en uitwijken
  • Demonstratie noodstop door instructeur
  • Correctie achterwielslip

slipcursus op 5 lokaties in Nederland

 

Als eerste ga je leren wat een juiste zithouding is achter het stuur van een auto. En vooral waarom dat zo belangrijk is. Daarna leer je hoe je een noodstop maakt op wegen met verschillende omstandigheden. Vervolgens leer je wat een remweg is en raak je je bewust van snelheid versus remafstand. En tot slot leer je over aquaplanning en hoe je uitwijkt na met bijzondere omstandigheden geconfronteerd te worden.

Waar kun je deze slipcursus volgen:

De locaties waarop je kan deelnemen aan de slipcursus zijn:

  • Almere / Lelystad (+ € 20,- p.p.  toeslag: voldoen aan Slipcursuswens)
  • Etten-Leur / Breda
  • Leeuwarden
  • Eindhoven
  • Poeldijk / Den Haag

Klik hier om je voucher voor je  leerzame 2 uur durende slipcursus te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 27 december t/m wo 1 juli 2020

Openingstijden

Afhankelijk van de georganiseerde evenementen zijn de openingstijden:

Dagelijks van 08.00 - 24.00 uur

Kantoor geopend:

Van maandag tot en met zaterdag 08.30 - 17.30 uur

Prijzen

Van €119,= voor slechts vanaf €49,=

Locatie

VVC Adventure
Bolderweg 42
1332 AW Almere
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje