61% Korting!

Mens Special; Ben je op zoek naar eens een niet alledaags uitje en wil je wel eens wat anders dan het geijkte bowlen of wijn proeven? Wat denk je van een combinatie van een uur Quad rijden én een uur Off Road rijden in een 4×4? Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je vouchers bestellen met wel 61% Korting van 193,= voor slechts 74,95.    

Klik hier om je vouchers voor de Mens Special te bestellen. Dat scheelt je al gauw 118,05 voor een voucher.

Mens Special:

Alleen voor de echte mannen en vrouwen die wel van een echte uitdaging houden, maar ook aankunnen! Een toffe combinatie van één uur Off Road rijden in een 4×4 en één uur rijden op een Quad. Welkom in de echte grote mensen wereld!

Mens special quad rijden en off road rijden

Quad Rijden

Het quad rijden duurt in totaal één uur. Eerst wordt er begonnen met een instructie. Daarin word je verteld hoe de quad precies werkt. Daarna volg je verschillende onderdelen zoals het leren driften met een quad. Het driften maakt het quad rijden juist zo gaaf. Driften met een quad houdt in dat je probeert de achterkant van de quad zo lang mogelijk dwars op de rijrichting te houden. Dat dwars gaan of dwars glijden is nou juist driften. Ook leer je sturen met je gewicht. Door het gewicht van je lichaam op de juiste wijze te verplaatsen, kun je sturen. Met name in de bocht kun je door je gewicht op de juiste wijze te verplaatsen, scherpe bochten rijden en je concurrenten voor blijven. Verder is er een onderdeel waarmee je met de quad over een parcours rijdt. Dat parcours zit vol met hindernissen zoals bruggen en wiptoestellen. Soms wel een paar meter hoog! Probeer het parcours te rijden met de minste strafpunten en wordt de winnaar met je groep!

Een uur quad rijden

Off Road rijden:

Heerlijk om je nu eens niet druk hoeven te maken dat je auto onder vies wordt. Tijdens dit event ga je namelijk in een stoere 4×4 Off Road het terrein in. Eerst een korte instructie en dan mag je meteen al aan de slag. Je rijdt dan op een speciaal aangelegd terrein vol met leuke hindernissen, schuine helingen en diepe modderkuilen. Een ervaren instructeur zal je daarin begeleiden.

Off Road rijden in een 4x4

Welke Lokaties:

Je kunt deze Mens Special op 2 lokaties doen, te weten:

  • Zuidelijke Dwarsweg 7a, 2841 LK Moordrecht
  • Pastoorsmast 5, 5673 TC Nuenen

Het is aan te bevelen om van tevoren de via het servicenummer je plekje te reserveren.

Wat je moet weten:

Het minimum aantal deelnemers is 5 personen. Meer deelnemers kan, maar overleg eerst met het service nummer 085-0485580.

Klik hier om je vouchers voor de Mens Special te bestellen.

Upgraden:

Als je een uur Quad rijden en een uur Off Road rijden te kort vindt duren, kun je upgraden naar twee uur Quad rijden én 2 uur Off Road rijden. Klik hier om je vouchers voor de geüpgraded Mens Special te bestellen.

Anderen zochten ook naar:

Andere bezoekers bekeken ook, of waren ook geïnteresseerd in 2 uur Driften op een Circuit in Moordrecht of Nuenen, 2,5 uur Paintball keuze uit 5 verschillende lokaties, klimmen in het klimpark Zips en Ropes in Ewijk, EscapeRoom Paleiskamer in Apeldoorn en workshop Zilveren Ring Maken op Lokatie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 16 februari t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Op vastgestelde dagen (5 dagen van tevoren reserveren)

Prijzen

Van 193,= voor maar 74,95

Locatie

Fundustry Events
Zuidelijke Dwarsweg 7a
2841 LK Moordercht

Contact

085-0488073
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje