Think out of the Mancave!

Voor de echte die hards, thrill seekers, adrenaline junkies en mannen en vrouwen met een groot hart. Boek hier je echte Mannen Avontuur voor een ultieme dag uit in Almere! Kom ook eens uit je mancave en grijp nu je kans! Boek hier nu één of meer avonturen van Adventure tickets met mannen onder elkaar.

Mannen Avontuur Off road 4×4 rijden:

Leer tijdens de cursus Off road 4×4 rijden de krachten van je terreinwagen kennen. Leer hoe je de verschillende versnellingen gebruikt op de diverse ondergronden. Grof terrein, modderpoelen, schuine hellingen is echt totaal iets anders dan de doorsnee gebaande Nederlandse paden. Wordt de Landrover Defender 4×4 jouw mancave?

Klik hier om je cursus Offroad 4×4 in Almere te boeken.

Mannen avontuur OffRoad rijden in een 4x4

Mannen Avontuur Slipcursus:

Zorg er voor dat je alvast goed voorbereid bent op het najaar en de winter. De dagen worden korter, het weer wordt slechter en vooral…. de omstandigheden op de wegen worden slechter. Met deze cursus leer je grenzen te kennen en leer je je voertuig onder slechte en onverwachte omstandigheden de baas te blijven.

Klik hier om je slipcursus in de buurt van Eindhoven te boeken.

Mannen avontuur slippen

Mannen Avontuur Quad rijden:

Net als rijden in een 4×4 maar dan  net even anders. Op een Quad ervaar je niet alleen de krachten van je voertuig op de diverse (onverharde) ondergronden, ook hou je feeling met je omgeving omdat je in de buitenlucht aktief bent. Ben jij je quad de baas in modderpoelen en op diverse schuine hellingen? Volg het behendigheids parcours en laat iedereen zien dat jij de beste bent!

Klik hier om het Quad rijden in Almere te boeken

Quad rijden

Mannen Avontuur Knee down motor cursus:

Ben jij die dare devil, thrill seeker of adrenaline junk die de uiterste grenzen van de natuurwetten durft op te zoeken? Heb jij zo’n groot hart dat jij het aandurft om je knie op het asfalt te zetten? Respect man! Voldoe jij aan deze kwalificaties en word jij de nieuwe Rossi?

Klik dan hier om je cursus Knee Down in Almere te boeken.

Mannen avontuur knee down op de motor

Ontdek de elementen van het rijden in een Porsche 911. Na een korte instructie neemt de instructeur je al mee de openbare weg op. Voel en ervaar dat dit een hele andere manier van autorijden vergt. Deze auto is gemaakt om in 5,5 seconde van 0 naar 100 km per uur te gaan. Met zijn topsnelheid van 200 kilometer per uur en 7 versnellingen een genot om in te rijden. Oh ja, als je de motor zoekt …… die ligt achterin.

Klik hier om het rijden in een Porsche 911 in Almere te boeken.

Mannen avontuur in een Porsche

Motorvoertuigen meerkamp:

Super geschikt voor een teambuildings dag, personeelsuitje, familie dag of gewoon simpel en makkelijk ……… met vrienden. Tijdens deze motorvoertuigen meerkamp zijn er 5 aktiviteiten:

  • driewieler rijden (carver one)
  • off road 4×4 rijden
  • quad rijden
  • mini motor behendigheids test
  • motorped estafette race

Wie is uiteindelijk de beste?

Klik hier om je motorvoertuigen meerkamp te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in een Ballonvaart op diverse lokaties, Helikopter vliegen en Segway rijden op diverse lokaties en een Tandem Skydive op Texel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 10 maart t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Afhankelijk welk dagje uit je boekt gelden afwijkende datums en tijden.

Prijzen

- Off road 4x4 rijden 84,50 - 126,50
- Quad rijden 49,50
- Knee Down Motor Cursus 99,00 - 199,00
- Porsche 911 rijden 79,00 - 149,00
- Slipcursus 43,00 - 60,00
- Motorvoertuigen meerkamp 80,=

Locatie

VVC Adventure
Bolderweg 42
1332 AW Almere
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje