71% Korting!

Dit geweldige avondje uit is uitsluitend bestemd voor de dames! Boek hier nu je tickets voor een echte Girls Night Out, “Heren uit de Kleren” in Tilburg van 27,50 voor slechts 7,95.

Wow! een heuse laatste Girls Night Out in Tilburg voor dit jaar. Heerlijk verleiden, zwijmelen, gillen, genieten maar ook heerlijk lachen tijdens dit absoluut unieke en geweldige avondje uit speciaal voor de dames die weten wat genieten is.

Klik ook hier om je entree tickets voor “Heren uit de Kleren” in Tilburg te boeken.

NB: Dit is echt de enige aanbieding voor deze wervelende show van dit jaar!

Om alvast een beetje in de stemming te komen, hier alvast een voorproefje:

Girls night Out Aanbieding:

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor slechts 7,95 kun jij samen met je vriendinnen, zussen, collega’s of (schoon)moeder volop uit je dak gaan tijdens deze adembenemende beleving, exclusief speciaal voor vrouwen.

Spetterende avond voor vriendinnen

Interaktieve Girls Night Out show:

Kom ook deze super afgetrainde mannen bewonderen die in een interaktieve show jou meenemen in hun fantasie. Maak jij deel uit van hun speelparadijs? Voordat je het weet vliegen de kleren om je oren. Durf jij deze mannen aan en kun jij meegaan op hun moves and their teases? Deze mannen hebben geen sixpack maar een twelve pack! Sit back and relax? No way! Oogcontact, ruik, proef, voel en ervaar deze prachtige mannen. Dichterbij dan hier kun je zeker niet komen. Toch?

Heerlijk genieten van een girls night out!

Wervelende show:

Wat is jouw smaak? Girls night out

Natuurlijk mag deze grandioze feestavond en wervelende show niet aan jou voorbijgaan. Lekker uit je dak gaan op de beats van de opzwepende muziek en de show van deze mannen. Daarnaast is het een adembenemende voorstelling vol met spectaculaire lichteffecten, special effects, gecreeërd in prachtige passende ambiance. Wat gaat deze mannenshow voor jou worden? In zwijm vallen met knikkende knieëen ofwel zalige hernieuwde energie door je aderen?

In the spotlights:

How nasty can you be!? Tijdens de show maak je onder andere een kans om in de lapdance corner te komen. Heb jij het lef om jezelf ook eens in het middelpunt van die zalige mannenlichamen te plaatsen?  In de lapdance corner kun je tijdens deze heerlijke girls night out tot een ultiem en ongekend hoogtepunt komen! Als je deze ultieme ervaring niet alleen durft, mag je dit eventueel ook samen met een vriendin ervaren.

Wanneer en waar:

De enige aanbieding voor een optreden dit jaar! In verband met het overweldigdend succes is er slechts één kans op een speciale aanbieding voor de Candyman dit jaar. En jij kunt daar ook gebruik van maken en bij deze show zijn!

Klik ook hier om je entree tickets voor “Heren uit de Kleren in Tilburg te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in PreSale tickets voor de KamaSutrA beurs in Utrecht en toegang tot de KamaSutrA Livestream.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 7 november 2020

Openingstijden

21.00 - 01.00 uur
De zaal is geopend vanaf 20.00 uur

Prijzen

Van 27,50 voor slechts 7,95

Locatie

PKHS
Heuvelring 94 Heuvelring 94
5038 CL Tilburg
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje