37% Korting!

Een unieke zeiltocht met een uniek zeilschip. Dat is de inhoud van deze unieke aanbieding. Vouchers voor deze rondvaart IJsselmeer inclusief de lunch kun je nu voordelig bestellen via DagjeuitPagina.nl met wel 37% korting van 93,00 voor slechts 59,50.

Klik ook hier om je vouchers voor een zeiltocht over het IJsselmeer inclusief lunch te bestellen.

Rondvaart IJsselmeer:

Je monstert aan aan boord van de Stedemaeght voor een hele dag zeilen over het IJsselmeer. Eén van de mooiste en rijkste natuurgebieden van ons land. Onder andere kun je heerlijk genieten van de weersomstandigheden, het meer en de natuur. En als je dat wilt kun je dat bijvoorbeeld ook doen met een drankje (tegen meerprijs) aan de bar.

Rondvaart IJsselmeer

De Stedemaeght:

Het zeilschip de Stedemaeght is een schip met 3 masten. Een authentiek schip, wat zich absoluut kan meten met de mooiste schepen van ons land. Je waant je helemaal weer terug in de tijden van de VOC en terug in de tijd dat de Hollanders alle wereldzeeën bevoeren. Dat komt door de prachtige en imposante uitstraling van dit schip. Met haar indrukwekkende zeiloppervlak en prachtige tuigage. Als je het leuk vindt, mag je de bemanning helpen met hun werkzaamheden. Heb je nog nooit gezeild? Geen nood! De bemanning wijst je graag de weg van het zeilen.

De Stedemaegh voor een rondvaart IJsselmeer

Wat kun je verwachten tijdens de Rondvaart IJsselmeer:

Eenmaal aan boord word je welkom geheten door de bemanning en ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Na vertrek wordt er onder andere koers gezet naar het voormalige eiland Urk of de stad Hoorn. Hier kun je vrij rondwandelen. De lunch is een lunchbuffet, met onder andere rijkelijk belegde luxe broodjes, broodjes kroket, jus ‘d orange, mineraalwater en melk. In de middag wordt er ook nog een snack geserveerd. De totale tocht zal circa 8 uur duren. Kortom: een avontuur waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

NB: een upgrade om naar Pampus of Forteiland te varen is ook mogelijk tegen een meerprijs. Aan te vragen via de aanbieder.

Klik ook hier om je vouchers voor een zeiltocht over het IJsselmeer inclusief lunch te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een rondvaart door De Biesbosch vanuit Drimmelen, de boottocht Volendam – Marken Express en een rondvaart door de haven van Rotterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 22 juni t/m zo 16 augustus 2020

Openingstijden

Vertrektijden:

tussen 09.00 en 10.00 uur, afhankelijk van het arrangement.
De exacte tijden vind je op de bevestiging.

Prijzen

Van 93,00 voor slechts 59,50

Locatie

Stedemaeght
Bataviahaven
8242 PR Lelystad
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje