Speciale VIP Voorpremière

Eddie de Clown en al zijn bizarre persoonlijkheden heet, of is het beter te zeggen “heten” ? je van harte welkom op de première van de Halloween Fright Night in Walibi Holland……………. Jij bent dit jaar uitverkoren tot de special guest van Eddie……….. Entree tickets voor de speciale VIP avond kun je nu met een aantrekkelijke korting tot wel 30% bestellen via Dagjeuitpagina.nl van 39,50 voor slechts 27,50. 

Klik ook hier om je entree tickets voor de Halloween Fright Night in Walibi Holland te bestellen.

Halloween Fright Night:

Durf jij het aan om op bezoek te gaan bij Eddie de Clown en zijn vele verknipte persoonlijkheden? Kom maar eens een avondje gezellig langs en beleef bloedstollende, angstaanjagende en scary avonturen! Er zijn 4 scare zones waarin je heerlijk kunt griezelen, gruwen en bibberen van het Festival of Freaks. Eddie en alle verknipte persoonlijkheden in zijn hoofd wachten tijdens de nacht der nachten met smart speciaal op jouw komst…………….. Wellicht een overbodige vraag, maar ehhhhh kun je gemist worden? Leuk feestje hoor die special VIP edition op 9 oktober 2020.

Lekker griezelen en gruwen tijdens de Halloween Fright Night.

Wat kun je verwachten:

Een gespannen avondje op bezoek bij Eddie de Clown, die samen met al zijn verknipte persoonlijkheden en vele andere griezels, monsters, psychopaten, freaks en andere engerds met smart naar jouw komst uitzien. Leef je uit in 4 gruwelijke Haunted Houses, 2 intense Experiences en 8 bloedstollende Scare Zones…………….

Creaps genoeg tijdens de Halloween Fright Night.

Haunted Hause:

Een Haunted House is een interactief doorloop spookhuis waar onder andere acteurs je verassen met hun bloedstollende en angstaanjagende toneelspel en je werkelijk de stuipen op het lijf jagen! Beschik jij over stalen zenuwen?

NB1: Tickets voor Haunted Houses zijn niet bij deze entree tickets inbegrepen. Tickets voor het haunted house zijn te bestellen op walibi.nl/halloween Bestel wel eerst je korting tickets voor de fright night zodat je zeker bent dat de datum op het ticket voor het haunted house ook matcht met het ticket voor de VIP editie op 9 oktober.

NB2: Het is niet toegestaan om zelf geschminkt of verkleed het park te betreden.

Veel monsters, freaks, engerds en psycho's wachten op je.

Halloween Fright Night Parkeren:

Je kunt je auto tijdens de Fright Night gratis parkeren.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Halloween Fright Night in Walibi Holland te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd in Halloween in Movie Park Germany in Bottrop, Duitsland

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 9 oktober 2020

Prijzen

Van 39,50 voor slechts 27,50

Locatie

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje