59% Korting

Museum Batavialand; Boek hier nu je tickets voor een spannende, leuke én leerzame dag. Duik in de geschiedenis van voormalige Hollandse wereldreizigers. Deze tickets kosten nu geen 16,00 maar kun je hier online kopen voor maar 6,50. Een voordeel van wel 59% dus. En dat scheelt je 9,50 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Museum Batavialand te boeken.

Museum Batavialand:

Ship ahoy! en Land in zicht! zomaar een aantal kreten uit de Gouden Eeuw. Ervaar zelfs ook eens hoe het er eeuwen aan toe ging aan boord van de schepen van Hollandse ontdekkingsreizigers die de wereldzeëen bevoeren op zoek naar nieuwe waterwegen, werelddelen en handel.

VOC Schip Batavia:

Vandaag eens geen pretpark, zwemparadijs of dierentuin? En ben je nog op zoek naar een leuk en interessant dagje uit voor de hele familie? Breng dan eens een super leerzaam bezoek een Museum Batavialand. Het museum herbergt een echte replica van een oud VOC schip, de Batavia, die één op één nagebouwd is en als twee druppels gelijkend is op de echte Batavia zoals die vroeger voor de VOC heeft gevaren.

Beleef spannende piraten avonturen in Museum Batavialand.

Interaktief Museum Batavialand:

Het museum is geschikt voor jong en oud. Samen kun je lekker interaktief bezig zijn. Wist je trouwens dat het schip op 29 oktober 1628 vertrok voor zijn eerste reis. Het doel van deze reis was Batavia. De reis ging eerst naar Kaap de Goede Hoop waar het schip bijna een half jaar later veilig aanmeerde. Kort daarna vertrok het schip richting Australië. Daar ging het schip ten onder aan de westkust van Australië. Het schip zat vol met kostbaarheden waaronder goud en zilveren munten.

Museum Batavialand een interaktief doeners museum.

Geschiedenis van De Batavia:

De Batavia is ook bekend van de muiterij die er ontstond nadat het schip strandde voor de kust van Australië op Morning Reef. Een deel van de bemanning ging al zeilend met een sloep hulp halen in Batavia. Een ander deel bleef achter. Nadat de hulp halende groep terugkwam bleek er dus muiterij te zijn uitgebroken in de achtergebleven groep bemanningsleden.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Museum Batavialand te boeken.

Sterkte verhalen aan de kaartentafel?

Stedentrip:

Er is veel meer te zien in de Flevopolder. Zo kun je een bezoek aan Museum Batavialand ook goed combineren met een bezoek aan het outlet centrum in Bataviastad.

Een andere mogelijkheid is om je bezoek aan Museum Batavialand te combineren met een bezoek aan Aviodrome, ook in Lelystad. Hier worden tientallen verschillende vliegtuigen tentoon gesteld.

Klik hier om je tickets voor Aviodrome (15,95) te boeken.

Nog leuker is om een bezoek aan het museum, outlet centrum en Aviodrome te combineren met een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik hier om je  hotelovernachting Lelystad te boeken.

Leer van alles over ontdekkingsreizigers.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Museum Batavialand te boeken.

Waar andere naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Veiligheidsmuseum PIT in Almere en Almere Jungle Dierenpark.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 6 november t/m za 31 juli 2021

Openingstijden

maandag tot en met zaterdag 10.00 - 17.00 uur
zondag 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van 16,00 voor maar 6,50
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Locatie

Museum Batavialand
Oostvaardersdijk 01-09
8242 PA Lelystad
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje