11% Korting!

Breng eens een bezoek aan het familiepark van Friesland, Aquazoo in Leeuwarden. Beleef een super leuke en vooral leerzame dag voor de hele familie met de meest uiteenlopende dieren.

Klik hier om je entree tickets voor Aquazoo te boeken.

Aqua Zoo:

Kom naar het noordelijke en waterrijke Friesland en stap eens binnen bij Aquazoo. In deze waterrijjke dierentuin kun je grappig waggelende pinguins zien op het strand, oog in oog komen te staan met de vervaarlijk uitziende nijl krokodillen en lachen om de dolle fratsen en grollen van de Deense reuzenotters.

Nieuwe dieren:

Er zijn sinds kort weer een aantal nieuwe bewoners in het park komen wonen. Onder andere zijn er een paar vrouwtjes pinche aapjes overgekomen vanuit een dierentuin in Slowakije. En hebben 2 mannetjes reuzenotters uit een park in Denemarken hun intrek genomen in het park, naast de 3 die er al woonden. Vorig jaar waren er al nijlkrokodillen in het park gekomen en het jaar ervoor ijsberen.

Wist je dat:

Wist je dat Aquazoo wel 3 keer genomineerd is door het Diamond ThemaPark Awards? Vind je dat niet super tof! Wij zeker! Aquazoo is genomineerd voor de beste dierentuin, het nieuwe krokodillenbedrijf als beste dierenverblijf en de zeehonden safari is ook genomineerd. Op de website van Aquazoo kun je mee stemmen om de awards te winnen. En wist je dat er vorig jaar meer dan 155.000 bezoekers naar het park kwam om een dagje te genieten van het groene waterrijke park.

Programma:

Hieronder kun de dagelijkse programma onderdelen vinden:

  • iedere dag om 11.30 is er de ijsberen inspectie.
  • de pinguins hebben iedere dag hun haring hap festijn. Doordeweeks is dat om 14.30 uur en in de weekeinden, vakanties en op feestdagen om 13.30 uur.
  • De zeehonden safari is dagelijks op doordeweekse dagen om 12.45 uur en in de weekeinden, vakanties en feestdagen om 12.45 en om 15.45 uur.
  • De zeeleeuwen presenteren zichzelf dagelijks op doordeweekse dagen om 15.45 uur en houden ook rekening met de weekeinden, feestdagen en vakanties, want dan doen ze dat om 10.45 en 14.30 uur.
  • Het dagelijkse piranha vreetfestijn is om 14.30 uur.

Klik hier om je entree tickets voor Aquazoo te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 23 maart t/m do 19 september 2019

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €17,= voor €15,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje