42% Korting!

Voor een spetterend dagje uit met de hele familie boek je hier je tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk van €28,50 voor maar €16,50

Breng een bezoek aan het grootste zeezoggdieren park van Europa en leer veel over het unieke zeeleven van dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en nog veel meer!

Klik hier om je tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk te boeken.

Neem eens een kijkje achter de schermen van het Dolfinarium in onderstaande filmpje:

In het park kun je ook heerlijk interaktief bezig zijn. In het Noordzee laboratorium kun je leuke proefjes doen en bijzondere zeedieren bekijken. Je wilt vast wel eens voelen hoe een rog aanvoelt. Zou jij een rog durven aaien? Voor de allerkleinsten is er een leuke speeltuin. En als het weer meezit kun je ook lekker ravotten op het strand of in het Veluwemeer. De nieuwste attractie is gereed vanaf zomer 2018. Leef je zalig uit in Waterpret! Een echte waterspeeltuin met prachtige glijbanen.

Evenementen:

Zwemmen met de dolfijnen:

Bij bijzonder veel mensen staat dit nog op de bucketlist! A once in a lifetime experience. Zwemmen met en tussen de dolfijnen. Zelf onderdeel zijn van de waterwereld van een groep dolfijnen. Tijdens dit arrangement leer je van de trainers de beginselen van hoe te communiceren met de dolfijnen. Zoals hoe je met bepaalde hand gebaren een dolfijn kunt laten zingen, met zijn staart zwaaien of je nat spetteren. Deze ervaring zul je vast nooit meer vergeten.

Ontmoet de dieren:

Een van de leukste evenementen die er georganiseerd wordt is het daadwerkelijk ontmoeten van de dieren in het park. Zoals hierboven gesteld kun zwemmen met dolfijnen, mega dicht bij de zeeleeuwen komen en op de foto met een van de dieren. En wat is nou helemaal tof; slapen bij de dolfijnen! Wie wil dat nou niet?

Ontbijten bij de dolfijnen:

Nee niet ontbijten met de dolfijnen! Maar ontbijten bij de dolfijnen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden in het Dolfinarium. Hoe kun je dag beter beginnen met een ontbijt bij de dolfijnen. Reserveer gauw en je dag kan beslist niet meer stuk.

Verjaardagsfeestje:

Speciaal voor de jarigen is er een leuk arrangement te boeken om je verjaardag op orginele wijze te vieren! Boek een verjaardags arrangement en je bent vast de held van het schoolplein.

Zakelijke  evenementen:

Ook voor je teambuildingsdag, werkbespreking,bedrijfsfeest, presentatie of gezellig familieuitje kun je uitstekend in het Dolfinarium terecht.

Wallyween:

Ook het Dolfinarium staat in het teken van Halloween, maar hier wordt het Wallyween genoemd. Van 13 tot en met 28 oktober 2019 kun je heerlijk griezelen! Duik bijvoorbeeld maar eens in de Griezelzee of maak een verassend toverdrankje. En natuurlijk kun je Wally ontmoeten.

Bijzondere wensen:

Ook voor verschillende soorten bijzondere wensen kun je terecht in het Dolfinarium. Daarbij kun je denken aan een huwelijksaanzoek of in de echt verbonden worden etc.

Klik hier om je tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk te boeken.

 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 17 februari t/m zo 27 oktober 2019

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur
In de maanden juli en augustus 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €28,50 voor slechts €16,50

Locatie

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje