17% Korting!

Kom ook naar de oudste stad van Nederland. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin moet je beslist eens naar Nijmegen gaan. Daar staat het nieuwste museum van Nederland, Museum de Bastei. In dit museum ga letterlijk onder de grond. Via DagjeuitPagina.nl kun je entree tickets bestellen met een korting van wel 17% van 9,00 voor slechts 7,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor Museum de Bastei te bestellen.

Museum de Bastei:

In deze nieuwste aanwinst voor de stad Nijmegen, ga je onder de grond. Daar kun je zelf zien en ervaren waarom Nijmegen de oudste stad van Nederland is. Het is een interaktief museum. Zo kun je bijvoorbeeld Kannonen Karel helpen bij zijn zoektocht naar buskruit. Want alleen met buskruit kan hij de kannonen weer laten bulderen. Deze zoektocht is een leuke speurtocht voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en duurt circa een uur.

Museum de Bastei in Nijmegen

Exposities in Museum de Bastei:

In dit museum worden voortdurend leuke en wetenswaardige exposities gehouden. Gedurende het hele jaar 2020 is er bijvoorbeeld de expositie “Ontdek de Bastei”. Vanaf 1 juni tot 1 november 2020 is er de expositie “Verbeelding van de Waal”. En vanaf 15 augustus tot 1 november 2020 ook de expositie “Winnende Waalverhalen”.

Horeca Museum de Bastei:

Als je moe geworden bent van alle indrukken en de leuke interaktieve dingen die je hebt gedaan, is het goed vertoeven op het dakterras. Vanaf dat terras heb je een prachtig uitzicht over de stad Nijmegen. En natuurlijk kun je daar ook genieten van een overheerlijk hapje en drankje. Overigens moet je wel vantevoren reserveren. Dit in verband met de Corona maatregelen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Museum de Bastei te bestellen.

Het nieuwste museum van Nijmegen

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een boottocht vanuit Nijmegen. Het Afrikamuseum in Berg en Dal. En het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 21 september t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van 9,00 voor maar 7,50
Kinderen van 6,00 voor maar 5,00
Gezinskaart voor 2 volwassenen en 2 a 3 kinderen van 24,00 voor maar 20,00
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Museum de Bastei
Waalkade 83
6511 XR Nijmegen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje