4,00 Korting!

Voor een oer gezellig dagje uit, samen met de hele familie, ga je naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Kinderpretpark Julianatoren opent haar poorten weer vanaf zondag 2 april 2023 en trapt het seizoen af met een geheel nieuw evenement: ‘Het Grote Lentefestijn’. Het kinderpretpark is in de periode van 2 april tot en met 30 juni 2023 omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Tijdens Het Grote Lentefestijn biedt het pretpark haar bezoekers een scala aan nieuwe shows. De voorpret begint al thuis. Je kunt namelijk al genieten van de lente met een nieuwe YouTube-serie ‘LenteTV’. Bestel hier je goedkope entree tickets met wel 15% korting, van 27,50 voor slechts 23,50

Klik hier om je entree tickets voor Kinderpretpark Julianatoren te boeken.

Kinderpretpark Julianatoren:

Maak van je dagje uit met de hele familie een super gezellig uitstapje en kom ook naar Kinderpretparkpark Julianatoren. Want daar staan meer dan 60 té gekke attracties op jou te wachten. Naast al die attracties zijn er ook schitterende en spectaculaire shows te bewonderen. Verder worden er prachtige evenementen georganiseerd en lukt het je ook vast om een selfie te maken met de bekende televisie sterren Jul en Julia!

Jul & Julia Openingsshow:

Tijdens het Grote Lentefestijn wordt het pretpark elke ochtend spetterend geopend tijdens de te gekke Openingsshow van Jul & Julia. Heb jij, net als de muizenvriendjes, zin om er op uit te gaan en te genieten van het weer en de ontluikende lente? Zing en swing dan met ze mee en ga na de Openingsshow met Jul & Julia op de foto!

Ontmoet meneer Kaasschaaf in het Kinderpretpark Julianatoren.

Dino & Dina’s Lenteshow

Ga tijdens het Grote Lentefestijn met Dino & Dina op een leerzaam bouwavontuur. Wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Bezoek het Jut en Juul theater in Kinderpretpark Julianatoren.

Julia’s Bloemenfeest

Oh wat fijn, het is lente! De zon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemetjes beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor een fantastisch feestje met Julia. Kom ook en vier de lente samen met Julia!

Nieuwe theatershow: Jul & Julia en de Lentekriebels

In deze te gekke nieuwe theatershow vliegen de lentevlinders in het rond. Meneer Kaasgaaf voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd …. Hij weet niet wat er met hem aan de hand is. Gelukkig zijn Jul & Julia er om hem te helpen. Zij weten al snel waar Meneer kaasgaaf last van heeft: lentekriebels! Op wie zou hij verliefd zijn en hoe pak je dit aan?

Jul is jarig en dat vieren we met zijn allen!

Jul’s Bijenfestijn

Het is tijd om er weer lekker op uit te gaan. Hoor de vogeltjes fluiten en de bijen zoemen. Zie de vlinders weer vrolijk fladderen. De lente maakt Jul heel blij. Jou ook? Kom dan naar Jul’s Bijenfestijn en dans en swing mee!

Jul & Julia Swing & Uitzwaaifeest in het Kinderpretpark Julianatoren:

Na een heerlijke lentedag vol speelplezier nemen Jul & Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Je kunt nog één keer mee swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

Mevrouw Suikerspin in attractiepark Julianatoren

Thomas de Stoomlocomotief:

Iedereen aan boord en klaar voor vertrek? Pieuwwww gaat de fluit van de conducteur voordat Thomas de Stoomlocomotief vertrekt naar het station van Sodor en de show begint. Heerlijk samen zingen, dansen en klusjes doen op het station.

In het station kun je de show van Thomas de Stoomlocomotief bekijken.

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren:

Kinderpretpark Julianatoren veranderd van ieder jaar van begin tot en met eind oktober in een prachtig versierd Halloween park.  Tijdens de Halloween weken wordt er van alles georganiseerd zoals Halloween danslessen, een griezeldoolhof, een loop spookhuis en nog veel meer. Kom daarom ook eens langs en laat je leukste Halloween outfit en schmink bewonderen. En maak daarbij ook kans op leuke prijzen! Zoals een gezins abonnement waardoor het hele volgende jaar gratis toegang hebt.

Lekker griezelen tijdens Halloween..........

Kortom: Kom gauw en ga heerlijk uit je dak in één van de meer dan 60 attracties?! Of doe je ze allemaal?!

Parkeren Kinderpretpark Julianatoren:

De kosten voor parkeren bij Kinderpretpark Julianatoren zijn 10,00 per dag.

Klik hier om je entree tickets voor Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in De Efteling in Kaatsheuvel, Pretpark Duinrell bij Wassenaar en Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 1 april t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen zijn er wisselende openingstijden.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijzen

Van 27,50 voor slechts 23,50
Kinderen tot en met 1 jaar zijn gratis

Locatie

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje