4,00 Korting!

Als je op zoek bent naar een spetterend dagje uit, ga je naar het Nederlands Watermuseum in Arnhem! Hier kun je van alles leren, zien en ervaren over water, waterbeheer en wetenschap. Kortom hier kun je lekker interactief bezig zijn en van jezelf een echte waterprofessor maken. Via Dagjeuitpagina.nl  kun je bijzonder goedkope entree tickets bestellen met wel 35% korting. Een toegangskaartje kost je dan geen 11,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze website voor maar 7,50. Dat scheelt je dus al gauw 4,00 per toegangskaartje en natuurlijk hoef je dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s ter plaatse.

Een educatief dagje uit dus voor de hele familie, in het interactieve doe museum.

Klik hier om je tickets voor het Nederlands Watermuseum te boeken.

Nederlands watermuseum:

In het interactieve watermuseum kun je alles te weten komen over drinkwater, watergebruik in Nederland maar ook verder in de wereld, hoe men de dijken beheert en over ons grondwater. Denk er maar eens over na hoeveelk water we per dag nodig zijn en hoeveel water jij zelf nodig bent.

Het Nederlands watermuseum is een interaktief doe museum.

Wist je dat?

Het museum is gevestigd op het terrein van het park Sonsbeek in de oude Begijnenmolen en opende haar deuren in 2004. Wist je dat die oude Begijnenmolen al dateert uit de 15e eeuw?

Lespakketten:

Naast het zijn van museum heeft het Watermuseum de doelstelling om leerlingen zich er bewust van te maken wat de betekenis is van water in hun eigen leven. daarvoor heeft het museum lespakketten samengesteld voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

Het Nederlands watermuseum.

Verjaardagsfeestje in het Nederlands Watermuseum:

Mocht je nog geen origineel idee hebben voor je verjaardagspartijtje? Het watermuseum biedt je een unieke en leuke mogelijkheid voor het geven van een verjaardag feestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je hoeft je dan ook niet druk te maken over de uitnodigings kaartjes, want die kun je makkelijk en eenvoudig downloaden en afdrukken via de site van het watermuseum.

Het Nederlands Watermuseum is een leuk idee voor een verjaardagsfeestje!

Escaperoom:

Of zou je wel eens een poging willen wagen om te ontsnappen uit een escaperoom? Het watermuseum geeft een originele en unieke escaperoom wat zich op het laagste punt in de omgeving bevindt ………………….. Als het enorm regent, bestaat er een kans dat het regenwater de escaperoom binnenstroomt …………….. Natuurlijk komt de regen met bakken uit de lucht als jij net met de overige teamleden in de escaperoom bent. Wat gaat het worden; heel snel je duikbrevet halen of lukt het je om binnen de gestelde 60 minuten de codes te ontcijferen om geen nat pak te halen.

Klik hier om je tickets voor het Nederlands Watermuseum te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere musea.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 30 maart t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

11.00 - 17.00 uur
Buiten de zomervakantie op maandag gesloten

Prijzen

Vanaf 13 jaar van 11,50 voor slechts 7,50
Vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar van 8,50 voor slechts 5,50
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Locatie

Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28
6814 CL Arnhem
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje