5,55 Korting!

Wie is er de ondeugendste aap tussen de apen? Kom ook voor een gezellige dag vol apenstreken naar de Apenheul in Apeldoorn. Tickets voor de Apenheul, tijdens het openingsseizoen van 2023, zijn nu te bestellen via Dagjeuitpagina.nl met een korting van wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen 22,50 ter plekke aan de kassa, maar bestel je voor slechts 16,95 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 5,55 per toegangskaartje. En niet onbelangrijk; je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Apenheul te bestellen.

De Apenheul:

De Apenheul is een mega groot bos waarin circa 300 verschillende soorten apen leven. Het grootste gedeelte van die 300 apen lopen gewoon los in het park en dus ook tussen de bezoekers. Je bent dus de hele dag omringt door allerlei soorten apen. En kijk maar eens goed of je gelijkenissen vindt met de mensen. Apen hebben veel gelijkenissen met mensen. Kun jij de overeenkomsten tussen jezelf en de apen herkennen?

Wie is de ondeugendste aap in de Apenheul?

Informatie en presentaties in De Apenheul:

Bezoek ook eens een wetenswaardige presentatie van de dierverzorgers van de Apenheul. Soms doen ze dat tegelijk tijdens de voedertijd. Hier hoor je leuke verhalen en weetjes over de apen. Behalve de verrassings presentaties, worden de tijdstippen en plaatsen van de presentaties weergegeven op de plattegrond die bij binnenkomst uitgereikt krijgt.

Presentaties worden onder andere gegeven bij:

  • de maki’s en vari’s
  • de gorilla’s
  • de orang-oetangs
  • verrassing presentaties op verschillende tijdstippen en plaatsen

Wil je nog meer te weten komen over de apen, of over een bepaalde soort? Dan kun je je vragen gerust aan één van de verzorgers stellen; ze zijn je graag behulpzaam en mogen graag over hun vak van dieren (apen) verzorger vertellen.

Goede doelen van de Apenheul:

Met een bezoek aan de Apenheul steun je ook goede doelen op het gebied van bescherming en verzorging van apen. Wereldwijd worden veel en verschillende apensoorten met uitsterven bedreigd. Met jouw bezoek aan de Apenheul steun je deze apen. Ook door het nuttigen van sommige consumpties in het restaurant en sommige aankopen in de souvenirs winkel steun je de bedreigde apen.

NB: In verband met de Corona maatregelen kunnen openingstijden wijzigen. Check daarom altijd eerst de website.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Apenheul te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in Burgers Zoo in Arnhem, Bijzonder Dierenpark Zie-Zoo in Volkel en GaiaZOO in Kerkrade.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 5 april t/m zo 5 november 2023

Openingstijden

Dagelijks tussen 9.30 en 17.00 uur geopend.
Ook op feestdagen.

Prijzen

Van 22,50 voor slechts 16,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje