42% Korting!

Heb je nog niets geboekt voor dit voorjaar of deze zomer? Vanaf 1 juni mag het weer! Als je bijvoorbeeld nog op zoek naar een leuke bestemming en een passend onderkomen voor de zomervakantie? Heb je dan eens nagedacht over een Safaritent? Ook voor aankomende zomer zijn ze nog op meerdere plaatsen in Nederland, Duitsland en België te huur voor de hele familie. Via Dagjeuitpagina.nl kun je ze boeken met hoge korting van wel 42% van 171,00 voor vanaf slechts 99,00.

Klik ook hier om je familievakantie in een Safaritent in Nederland,  Duitsland of België vanaf 99,00 te boeken.

Familievakantie in een Safaritent:

Heerlijk genieten voor de hele familie tijdens je familievakantie in een Safaritent. Wel het camping en kampeer gevoel, maar dan lekker in een luxe ingerichte safaritent op één van de Vodatent campings in Nederland, Duitsland of België. De Safaritenten zijn voorzien van elektrisch, verlichting en indien nodig een kachel. Daarnaast heb je de beschikking over een verplaatsbare keuken. De keuken is voorzien van een 4 pits gasstel, pannen, bestek enz. Er is ook een koelkast. Waar wacht je nog op, boek snel voor de leukste plaats op de camping van jouw keuze.

Kamperen in een luxe Safaritent

De Safaritent campings

Je hebt keuze uit 5 verschillende campings. Hieronder staan de verschillende campings en de lokatie.

Nederland

  • Familiepark de Vechtvallei in Diffelen
  • Break Out Grunopark in Harkstede
  • Camping Emmen in Schoonebeek

Duitsland

  • Camping Bockenauer Schweiz – Rheinland-Pfalz

België

  • Camping Grand Bru in Villers Sainte Gertrude
zwemmen, spelen en genieten voor de kinderen

Wat kun je verwachten op de campings met Safaritent:

Familiepark De Vechtvallei:

Dit vakantiepark is prachtig gelegen, midden in de natuur, in de omgeving van Ommen en Hardenberg. Het gebied leent zich onder andere om outdoor sportief te zijn, zoals fietsen, kanoën, wandelen, mountainbiken etc. Op deze christelijke camping is onder andere een zwembad en tijdens het hoogseizoen een animatieteam.

Break Out Grunopark:

Dit vakantiepark ligt midden in de provincie Groningen, vlakbij de plaats Harkstede. En op ongeveer 10 minuten met de auto van de stad Groningen. Omdat het zo centraal gelegen is, is het een ideale uitvalsplek om dagjes uit in de prachtige omgeving stad en Ommeland te ondernemen. Het park ligt aan een meer. Een top lokatie voor de waterratten. En last but not least kun je diverse outdoor aktiviteiten ondernemen. Er is bijvoorbeeld en klimpark, je kunt er waterskieën en er worden onder andere speurtochten georganiseerd. Ook als de weergoden je slecht gezind zijn kun je je er prima vermaken. Er zijn voldoende indoor aktiviteiten.

Genoeg te doen voor kinderen

Camping Emmen:

Deze ***** camping ligt in Klijndijk, vlakbij de stad Emmen. En op circa 30 minuten van Assen. Het park ligt aan een zwemplas met een heerlijk zandstrand. De zwemplas heeft een overdekt zwemgedeelte. De camping is in 2019 uitgeroepen tot beste Caravaning camping en in 2020 tot ANWB Topcamping! Vanaf de camping kun je alle kanten op voor wat betreft dagjes uit. Verder is er een zwembad, peuterbad met waterspeeltuin, een grote glijbaan en een indoor speeltuin. En vanaf 10 juli is er nieuwe attractie; Spacebowl genaamd en het is een grote glijbaan! Wat wil je nog meer? Immers; als de kinderen genieten ……….

Camping Grand Bru (België):

Deze camping ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Hier vind je nog puur natuur, een schone lucht, rust en de tijd om ervan te genieten en om de schone lucht ook daadwerkelijk in te ademen. Vind je het ook leuk om outdoor aktivieiten te ondernemen ben je in de Ardennen op de juiste plek. Klimmen, kanoën, kampvuurtje stoken, mountainbiken, hiken of handboog schieten. Bezoek ook eens een museum of geniet op een terras van zo’n heerlijk Belgisch biertje!

Camping Bockenauer Schweiz (Duitsland):

Camping Bockenauer Schweiz is een rustige maar bovendien ook een gezellige camping in Rheinland Pfalz, vlakbij de steden Trier, Cochem en Mainz. Je kunt hier werkelijk alle kanten uit. Onder andere van stedentrip tot ontspannen in de natuur.

Klik ook hier om je familievakantie in een Safaritent in Nederland, Duitsland of België vanaf 99,00 te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Sprookjescamping in Rheeze en in Safariresort de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

di 2 juni t/m vr 23 oktober 2020

Prijzen

Vanaf 99,00
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje