23% Korting!

Leuke Jump XL aanbieding! Kom ook Corona vrij jumpen bij één van de negen Jump XL lokaties in Nederland. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu gebruik maken van een leuke aanbieding met een korting van wel 23%. Dan betaal je slechts 9,95 voor een voucher voor een heel uur spring plezier in plaats van 13,00. Dat scheelt je toch gauw weer 3,05. En daar kun je jezelf dan bijvoorbeeld weer mee verwennen met een McFlurry of een lekker Milkshake.

Klik ook hier om je Jump XL aanbieding voucher te bestellen.

Jump XL aanbieding:

Welke lokatie je ook bezoeket, iedere Jump XL lokatie heeft haar eigen identiteit. En heeft ook haar eigen mix aan area’s en diversiteit aan activiteiten. Ben je een geoefend freestyler dan kun je hier je tricks showen en bijslijpen. Maar heb je nog nooit een jump lokatie bezocht, dan ben je net zo welkom. Dan kun je

Jump XL Dagje Uit:

Heerlijk 60 minuten lang jumpen en springen. En natuurlijk vooral je vetste en coolste tricks showen. Backflips, frontflips en The 360 degrees Backbounce zijn zomaar wat benamingen van de tricks die je hier bij Jump XL kunt oefenen. Na een bezoek aan één van de toffe trampolineparken zijn deze tricks geen geheim meer voor je. Ook de Freerunners kunnen heerlijk uit de voeten in deze ware spring paradijzen op aarde.

Leef je uit op de trampolinevelden, de Air Bags en in de Foam Pit. Of daag elkaar uit op het Ninja Parcours of de Battle Beam. De jongens tegen de meisjes? De ouders tegen de kids? Of jump van Trampoline naar Trampoline en oefen de vetste tricks. Jump over de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn.

Ook super geschikt voor hele families! Of dagje uit vor jong en oud, collega’s, vrienden, buren of als kinderfeestje.  

Jump XL aanbieding op 1 van de 9 lokaties in Nederland

Waar vind je Jump XL lokaties:

Door heel Nederland kun je Jump XL lokaties vinden. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Hieronder vind je een lijst met lokaties:

  • Amersfoort
  • Den Haag
  • Eersel
  • Eindhoven
  • Groningen
  • Hengelo
  • Oisterwijk
  • Spijkenisse
  • Waalwijk

Op welke lokatie kunnen wij je binnenkort zien jumpen?

Klik ook hier om je Jump XL aanbieding voucher te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van dagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Karten in een Ekart bij ZERO55, Kortingsvoucher van Skichalet van 250,00 voor slechts 100,00 en Korting Tickets bij SnowWorld op 6 lokaties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 7 oktober t/m vr 31 december 2021

Prijzen

Van 13,00 voor maar 9,95
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje