100,00 wordt 250,00

Coronaproof op wintersport? Huur je eigen skichalet. Gezellig met vrienden, familie of collega’s genieten in de sneeuw. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu gebruik maken van een voordelige aanbieding. Bestel een kortingsbon voor 100,00. Die kun je bij Skichalets inleveren en is 250,00 waard. Dat is makkelijk geld verdienen!

Klik ook hier om je kortingsbon voor Skichalets te bestellen.

Skichalets:

Kies zelf je omgeving uit waar je van je skivakantie wil genieten. Je hebt de keuze uit Oostenrijk, Frankrijk of Italië. Daar kun je eenvoudig super gezellige skichalets huren. Is dat niet top! Samen gezellig bij de open haard in je eigen knusse chalet. Eten en drinken genoeg, want de koelkast wordt voor je bijgevuld. En overdag je moves en skills oefenen op de lange latten of je snowboard. Lekker zorgeloos en je gelukkig niet druk hoeven maken over corona. Zeker als je met je eigen gezin zo’n chalet betrekt.

Skichalets huren in Oostenrijk, Frankrijk en Italië

Skichalets all inclusive:

Laat je lekker in de watten leggen. Je hoeft werkelijk niet veel anders te doen dan te genieten. Je hoef overdag niet veel meer te doen dan heerlijk te skiën of te snowboarden. Want je het ontbijt, de après-ski hapjes, het driegangendiner, de huishouding en schoonmaak worden voor je geregeld. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen. Is dat niet lekker makkelijk. De WIFI is gratis, net zoals de drankjes.

Klik ook hier om je kortingsbon voor Skichalets te bestellen.

Huur je eigen skichalets

Kindvriendelijke Skivakanties:

Speciaal voor kinderen zijn er bij Skichalets.nl ook kindvriendelijke skivakanties te boeken. Denk dan bijvoorbeeld aan speciale skiles klasjes voor kinderen. Bestel de kortingsbon en overtuig jezelf op de website. Kies maar een leuke kindvriendelijke wintersport vakantie uit. Want als de kinderen het naar hun zin hebben………. dan hebben de ouders het ook naar hun zin.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in CenterParcs Zandvoort najaarsaktie en CenterParcs Heijderbos najaarsaktie. Maar ook naar de Korting Tickets voor SnowWorld op 6 lokaties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 30 september t/m vr 31 december 2021

Prijzen

100,00 is inwisselbaar voor 250,00
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje