Algemeen

Houden jullie van kamperen, maar willen jullie geen gesleep met spullen of ruzie om haringen? Onze volledig ingerichte De Waard Tunneltent is dan een echte uitkomst! De tent is voorzien van een extra luifel waardoor je altijd droog buiten kan zitten.

Zithoek & keuken

In de tent staat een keukentafel die uiteraard prima buiten te zetten is bij mooi weer. Er is een tv aanwezig om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven door de elektrische kachel.
De houten keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker. Een kinderstoel is standaard aanwezig. Net als kookbenodigdheden, bestek en glazen.

Slaapkamers

In onze De Waard Tunneltenten vind je 3 slaapvertrekken welke plaats bieden aan 5 personen. Het is mogelijk één van de boxspringbedden op zijn kant te zetten om ruimte te maken voor een campingbedje.

Plaats

Als echte kampeerder sta je ook tussen je medekampeerders. Op 3 verschillende velden staan De Waard Tunneltenten. Watergorgels 9 & 10 bieden uitzicht op maar liefst 2 verschillende speeltoestellen voor alle leeftijden en een tafeltennistafel. Watergorgels 40, 43, 44 en 47 delen het veld met onze eigen Toercararvans voor 4 en 5 personen. Op dit veld staat een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Watergorgels 56 t/m 58, 65, 66, 69 en 70 kijken uit op een speeltoestel voor kinderen ouder dan 6 jaar. Op dit veld staan Toercaravans voor 4 en 5 en staan gasten met eigen kampeermiddel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 6 mei t/m vr 31 december 2021

Locatie

Kindercamping De Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje