Algemeen

Deze stoere lodges ogen als tenten, maar hebben qua interieur weinig met kamperen te maken. De Stuuflodge is speciaal voor gasten die nog even moeten “wennen” aan het idee van kamperen. Of voor de diehard kampeerders die willen ervaren wat er nu precies met glamping wordt bedoeld. De heerlijk overdekte veranda biedt plaats aan een loungebank en picknicktafel waar je met het hele gezin kunt genieten jullie dagen op ons Kampeerdorp. De hoge veranda is volledig afgesloten met een hek.

Zithoek & keuken

In de accommodatie binnen zijn ook voldoende zitplekken in zowel de zithoek als aan de keukentafel. De zithoek is een heerlijke plek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij op Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven bij de gaskachel.
De keuken bevindt zich links in de accommodatie en is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie) en waterkoker. Een kinderstoel is standaard aanwezig. Net als kookbenodigdheden, bestek en glazen.

Slaapkamers

Stuuflodge Buur heeft 3 slaapkamers voor in totaal 6 personen. Slaapkamer 1 biedt slaapcomfort in een 2-persoons boxspringbed. Hier staat ook een ruime open kast. Deze kamer is niet af te sluiten van het leefgedeelte. De 2e en 3e slaapkamer hebben een stapelbed waarvan het bovenste bed een hoge bedrand heeft.

Badkamer

De badkamer is van alle gemakken voorzien met een badkuip (douchen doe je in de badkuip), wastafel en toilet.

Plaats

De Stuuflodges Buur staan, heel verrassend, op plaatsen 24 t/m 27 op veld Buur. Ze bieden uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar en delen het veld met Verandachalets en Familiechalets.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 6 mei t/m vr 31 december 2021

Locatie

Kindercamping De Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje