25% Korting!

Als je oog in oog wilt staan met de meest bijzonder dieren, breng dan eens een  bezoek aan dierentuin GaiaZOO in Kerkrade. Budget entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 25% korting van €19,50 voor slechts €14,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor GaiaZOO te bestellen.

GaiaZOO:

Een reis over de wereld in slechts één dag maken? Dat kan in de dierentuin GaiaZOO in Kerkrade. In deze unieke dierentuin tref je de meest unieke en bijzondere dieren. Tijdens je bezoek krijg je een adembenemende inkijk in het leven van dieren in hun natuurlijke habitat, va over de hele wereld. Een superleuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud.

4 leefgebieden met een diversiteit aan dieren in GaiaZOO

Wat kun je verwachten:

De dierentuin is opgedeeld in 4 gebieden. Ieder gebied heeft een thema. Als je zo’n thema gebied bezoekt zul je daar dan ook de bijzondere dieren vinden die daar gewoonlijk leven. Deze gebieden zijn:

  • de Afrikaanse Savanna kenmerkt zich door de grote vlakte waar struisvogels, giraffes, witte neushoorns, leeuwen en flamingo’s wonen
  • het mysterieuze Rainforest is als een regenwoud zoals de Amazone of in Congo. De meest aansprekende dieren daar zijn het dwergnijlpaard, reuzen miereneters en de gorilla’s
  • leefgebied Taiga geeft je vanaf grote hoogte een uitkijken over een diversiteit aan dieren. Zoek de wolven in de wolvenvallei en de muskusossen en bewonder de Taiga volière.
  • in Limburg kun je de kinderboerderij bezoeken en dieren treffen die in de provincie Limburg leven.

de grootste flamingo kolonie in GaiaZOO

Dinodome:

Dinodome is een grote indoor kinderspeeltuin van wel 2500 m2 groot. Met die afmeting is het dan ook gelijk de grootste binnenspeeltuin van Europa.

Flamingokolonie:

GaiaZOO beschikt sinds de zomer van 2019 over een grote flamingo kolonie. En wel zo groot dat het gelijk de grootste flamingo kolonie binnen een dierentuin in heel Europa is.

Wist je dat:

Wist je dat dierentuin GaiaZOO zowel in 2013 alsook in 2018 door de ANWB als leukste uitje van Nederland is uitgeroepen? En wist je overigens ook dat de dierentuin al 4 keer door het publiek tot de mooiste dierentuin van de Benelux is verkozen. En dat de dierentuin eigenlijk nog niet zo heel erg lang bestaat? Namelijk pas sinds 2005. Nog een ander leuk weetje is dat de dierentuin is vernoemd naar Gaia, godin van de aarde.

Klik ook hier om je entree tickets voor GaiaZOO te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 3 december t/m zo 1 maart 2020

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €19,50 voor slechts €14,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

GaiaZOO
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje