Inclusief onbeperkt eten en drinken!

Heb je de doorsnee dierentuinen inmiddels ook wel gezien? Kom dan eens kijken in Mondo Verde in Landgraaf. Hier vind je naast een veelzijdig dierenpark vele andere leuke en interessante bezienswaardigheden en geweldige attracties. En het mooie is dat de entree prijs ook nog eens all inclusive onbeperkt eten en drinken is.

Klik ook hier om je entree tickets voor Mondo Verde in Landgraaf te boeken.

Waar wacht je op:

Waar wacht je nog op? kom gauw eens langs en laat je verassen door de prachtig aangelegde wereld tuinen, de diversiteit van het dierenpark en de verschillende attracties waar je zeker de kriebels in je buik van krijgt. Durf jij je ogen open te houden in de achtbaan? Als dat geen bijzonder leuk dagje uit voor de hele familie is?

Volop plezier in Mondo Verde in Landgraaf

Mondo Verde:

In Mondo Verde Landgraaf heeft iedereen plezier van jong tot oud en van groot tot klein. Diverse attracties staan er voor je klaar. Van de achtbaan tot en met de skydive en van de autoscooter tot de nautic jet en de waterbaan. Wie blijft er het langst droog? Jij of je ouders?

Wat kun je verwachten in Mondo Verde:

In het dierenpark kom je de leukste en meest diverse diersoorten tegen. In ons dierenpark leven dieren uit die meest uiteenlopende regio’s in de wereld komen. Zo hebben we veel tropische vogel soorten zoals de neushoornvogel en verschillende papagaai achtigen. Maar ook veel vogelsoorten uit Azie, zoals de Japanse kraanvogels. Uit Siberie komt de prehistorische steur. En uit Afrika komen de zeldzame witte leeuwen die je ook in Mondo Verde kunt bewonderen.

Bekijk de vele dieren in Mondo Verde

Prachtige tuinen in Mondo Verde:

Naast alle attracties en bijzondere dieren hebben we 9 verschillend aangelegde tuinen, die net als in het dierenpark, zijn aangelegd op basis van een thema ergens op de wereld. Daarom heten ze ook wereld tuinen.

Prachtige tuinen in Mondo Verde

Welke thema tuin spreekt jou het meeste aan? De Japanse tuin, de woestijn, of hou je meer van het woeste van Down Under? Kom kijken en maak je keuze!

Klik ook hier om je entree tickets voor Mondo Verde in Landgraaf te boeken.

Mondo Verder is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes, groeps uitjes, schoolreisjes, vergaderingen, diverse feesten, bedrijfs uitjes en workshops en andere leuke evenementen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Attractie- en Pretpark Slagharen, Zoo Veldhoven en Avonturenboerderij Molenwaard in Groot Ammers.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 17 mei t/m do 31 december 2020

Openingstijden

ma t/m vr: 9:00 – 18:00 uur
zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Prijzen

Van 20,00 voor slechts 16,95
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Mondo Verde
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf

Contact

045-5350161
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje