Najaarsaktie!

Super najaarsaktie! Kom ook heerlijk nazomeren bij CenterParcs Heijderbos. Dit park ligt in Noord Limburg, tegen de Duitse grens aan en op zo’n 23 minuten den ten zuiden van Nijmegen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu genieten van een voordelige najaarsaktie met een korting van wel 57%. Je kunt al verblijven in een huisje op het park vanaf 339,00.

Klik ook hier om je najaarsaktie CenterParcs Het Heijderbos te boeken.

CenterParcs Het Heijderbos:

Voor een complete vakantie, weekeindje of midweek weg is een verblijf in CenterParcs ten zeerste aan te bevelen. Hier vind je uren speelplezier voor de jongste kinderen. Voor de oudere kinderen worden er veel aktiviteiten georganiseerd. Daarnaast is er veel ander vermaak voor ouderen. Kortom een waar feest dus voor jong en oud. Ook ligt het park uitstekend gelegen ten opzichte van allerlei bezienswaardigheden en leuke dagjes uit om te ondernemen.

CenterParcs Het Heijderbos

Aqua Mundo:

Aqua Mundo is een subtropisch zwemparadijs met een echte wildwaterbaan, talloze glijbanen en een veilige omgeving water de allerkleinsten heerlijk kunnen spetteren en spelen. De wildwaterbaan in Het Heijderbos is de snelste van alle CenterParcs parken. Ook kun je er fietsen, skelters en bolderkarren huren bij de receptie.

CenterParcs Het heijderbos in Limburg

Naast het verblijf in het verblijf in het park kun je de Jungle Dome bezoeken. Daar vind je een overdekte jungle met meer dan 40 diersoorten en 250 planten en bomen. Het park is geïnspireerd door de jungle in Siberut. Ook kan je naar de Market Dome waar restaurants, terrasjes en winkels gevestigd zijn.

Wat kun je verwachten:

  • 3, 4 of 7 overnachtingen op basis van logies
  • Verblijf in een Comfort of Premium Cottage voor max. 4 of 6 personen
  • Inclusief eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting
  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Vrij entree tot de Jungle Dome
  • Talloze activiteiten voor alle leeftijden
  • Fietsen, skelters, bolderwagens etc. zijn te huur bij het park (tegen een toeslag)

Uitstapjes in de omgeving van CenterParcs Het Heijderbos:

Het park is gelegen nabij Heijen, in de Limburgse natuur. Voor uitstapjes buiten het park kan je naar het nationaal park De Maasduinen, de kasteeltuinen in Arcen of de brouwerij van Hertog Jan. Je kan natuurlijk ook een fiets- of wandeltochtje maken en er is een grote professionele manege vlak naast het park, dus paardrijden behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kan je de stad van Heijen induiken om een terrasje te pakken of om te winkelen. Nijmegen ligt bovendien op nog geen half uurtje rijden vanaf Heijen.

Klik ook hier om je najaarsaktie CenterParcs Het Heijderbos te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Sprookjescamping in Rheeze, Safariresort De Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 27 september t/m ma 30 november 2020

Prijzen

Vanaf 339,00

Locatie

Center Parcs Het Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje