38% Korting!

Hou je niet van doorsnee en de geijkte gebaande paden? Maar je houdt wel van dieren en met name bijzondere dieren? Breng dan eens een bezoek aan het bijzondere Dierenpark Zie-ZOO in Volkel. Via Dagjeuitpagina.nl kun je entree tickets met 38% korting bestellen van €12,= voor slechts €7,50.

Klik hier om je entree tickets voor Bijzonder Dierenpark Zie-ZOO in Volkel te bestellen.

Bijzonder Dierenpark Zie-ZOO:

In het bijzondere Dierenpark Zie-ZOO kun je dieren bewonderen die je niet zo snel in reguliere dierentuinen tegen komt. Exotische dieren zoals de zwarte beer, anaconda, tayra, de hyena en nog veel meer. De dieren komen van over de hele wereld. Van Afrika tot de Zuidpool en van Zuid Amerika tot Azië. Een enorme diversiteit dus en niet alledaagse dierentuin dieren.

Dit dierenpark is een bijzonder dierenpark omdat het niet zomaar een alledaagse dierentuin is, maar een zogenaamde zorgdierentuin. De eerste van Nederland.

Dieren van over de hele wereld.

Goede doel:

Met een bezoek aan Dierenpark Zie-ZOO sponsor je tegelijkertijd twee goede doelen. Je steunt namelijk het werk van de zorgdierentuin zelf, maar ook Regionaal Autisme Centrum. Een ander leuk weetje is dat de dierentuin mede wordt bemenst en geleid door mensen met een bepaalde vorm van autisme.

Grappige stokstaartjes in Dierenpark Zie-ZOO

Jonge dieren:

Zoals in iedere dierentuin worden ook in Zie-ZOO regelmatig jonge dieren geboren. Geweldig om die te kunnen zien natuurlijk. Onder andere werden er in 2018 nog Aziatische rode honden geboren. Een unieke diernesoort die je beslist een keer wilt zien.

Toegankelijkheid:

De dierentuin is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van gecertificeerde hulphonden.

Zwart beren in Dierenpark Zie-ZOO.

Wat krijg je:

  • toegangs bewijs voor de dierentuin
  • 1x gratis koffie, thee of ranja per persoon

De kinderen kunnen heerlijk spelen terwijl, de ouderen vanaf het overdekte terras kunnen genieten van de dieren.

Parkeren:

In tegenstelling tot de meeste dierentuinen is het parkeren gratis.

Klik hier om je entree tickets voor Bijzonder Dierenpark Zie-ZOO in Volkel te bestellen.

Bekijk deze aanbiedingHet Laatste Tafeltje