Deze vrijstaande en gelijkvloerse vakantiewoning is uitermate geschikt voor mindervaliden, senioren en mensen die slecht ter been zijn. Alle deuren en doorgangen zijn extra breed en alle ruimtes bevinden zich op de begane grond. Daarmee is de woning zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

De vakantiewoning biedt met twee slaapkamers plaats aan 4 personen. Beide slaapkamers beschikken over een comfortabel tweepersoons boxspringbed. Eén van de slaapkamers is extra groot en rolstoelvriendelijk. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De open keuken is rolstoel toegankelijk. De woning beschikt verder over een nette badkamer met een douche en toilet, speciaal ingericht voor mindervaliden.

Buiten geniet u vanaf de veranda, met meubilair en een buitenhaard, van een mooi uitzicht op het water. De woning ligt aan open vaarwater en beschikt over een eigen steiger. Uw verblijf is inclusief gratis wifi en een parkeerplaats bij de woning. 

Bekijk deze aanbieding



Het Laatste Tafeltje