Ondanks een lekkere zomer, toch nog even een heerlijk zon vakantie boeken, nu het weer weer druilerig is. Even weg en genieten van de zon en lekker niets doen. Heerlijk in de herfstvakantie naar de zon.

Je kan natuurlijk ver weg gaan en dan zijn er super mooie bestemmingen, maar voor een klein weekje hebben je redelijk dichtbij nog prachtige opties. We bieden je hierbij een aantal opties aan die naar de zon gaan in de herfstvakantie, maar ook in de winter een top bestemming zijn. We hebben enkele gangbare bestemmingen, maar ook voor jou misschien nieuwe bestemmingen of die je niet snel zult boeken. Maar kijk eens wat dat land biedt en of het bij jou past. Alle bestemmingen zijn goed, dus ook de kamers/ appartementen en het eten. Doe eens gek en boek een, voor jou, nieuwe bestemming in de herfstvakantie naar de zon.

Canarische Eilanden in de herfstvakantie

Wie heeft er niet van gehoord, de Canarische Eilanden, deel van Spanje, maar nog even wat zuidelijker. Eilanden waar je eigenlijk alle seizoenen van het jaar naar toe kan.  Genieten van wat meer graden warmte en vaak ook nog meer zon.  Verwacht in de winter geen 35 graden, maar toch lukt 20 graden regelmatig.

Dagjeuitpagina heeft op alle eilanden meerdere accommodaties in verschillende prijsklassen. Moeilijk? Nee hoor je kan via de filter aangeven waar je heen wilt twee sterren of vijf sterren en elke reis geeft aan de keuze van vliegveld, waarvan je wilt vliegen. Dus bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam of Dusseldorf. 

Ideaal want woon je in het Noord-Oosten is Dusseldorf en prima vliegveld en hou je niet van lang wachten, dan is Rotterdam prima. Maar let op, elke reis heeft zijn eigen keuzes, want bij enkelen is Eindhoven ook een optie. Geniet van jouw herfstvakantie in de zon op een van deze geweldige eilanden.

Canarische eilanden

Kijk snel voor mooie aanbiedingen naar de Canarische eilanden.

De Azoren in de herfstvakantie

Niemand denkt om naar de eilandengroep de Azoren te gaan met vakantie. Maar voor de herfst, winter en voorjaar een geweldige bestemming.  Alle reizen zijn inclusief vlucht en logies. Natuurlijk zijn er ook met half pension en all inclusive. Dus voor iedereen is er goede accommodaties. De eilanden zijn verschillend, maar zijn groen en de mensen enorm vriendelijk. Je voelt je direct thuis. Uiteten gaan en ergens een kopje koffie drinken met wat lekkers is nog betaalbaar en erg gezellig. Veel leuks te zien en te ontdekken maar gewoon niets doen is ook heerlijk. Een top uitje is met een boot de zee op, op zoek naar walvissen. Ook de duikers onder ons kunnen hun hart ophalen rond de Azoren. Het is niet super warm zoals Gambia, maar toch geweldig om te ontdekken. Prachtig om te wandelen, naar de warm water bronnen, de grote diepe krater meren en nog veel meer. Alle accommodaties zijn goed die wij aanbieden dus maak eens de keuze om de Azoren te ontdekken. 

Azoren
Azoren

Griekenland en de eilanden in de herfstvakantie

Natuurlijk is iedereen wel eens op een Grieks eiland geweest of heeft een bezoek gebracht aan het vasteland van Griekenland. De eilanden zijn ieder voor zich fantastisch. Groot of klein, maar ieder met zijn eigen sfeer en identiteit. Heerlijk genieten van de gezellige dorpen, maar ook van de havens, de stranden, de leuke winkels en het heerlijke eten. Kijk op de website dagjuitpagina onder Griekenland en zoek jouw eiland, stad of bestemming uit. Griekenland verveelt nooit en biedt goede accommodaties en vriendelijke mensen. Natuurlijk kan je ook een dag het water opgaan met een zeil- of motor boot. De kleine eilanden ontdekken en natuurlijk tijdens het snorkelen de onderwaterwereld bekijken. Het gemiddelde temperatuur in oktober is 23 graden. Ook hier zal je vele bestemmingen vinden, met vlucht van verschillende vliegvelden in Nederland, België of Duitsland.

Griekenland
Griekenland

Curacao in de herfstvakantie

Wie droomt er niet van om in de herfst of winter naar Curacao te vliegen en te genieten van de zon en zee, de mensen, eten en drinken… heerlijk! Dagjeuitpagina biedt meerdere 8 daagse vliegreizen naar Curacao. De meeste accommodaties zijn op een resort. We hebben overnachtigingen met ontbijt, maar je kan alles aanpassen. Natuurlijk zijn er in alle prijsklassen iets moois te vinden. Ga je begin oktober kijk dan eens naar de enorme aanbiedingen die er zijn! Van zonaanbidders tot de duikers onder ons is Curacao een top eiland om in de herfst naar de zon te gaan. Men spreekt Nederlands dus je voelt je ook nog thuis. Een auto huren is beslist een “must” om het eiland te ontdekken, badkleding mee, snorkel mee, onderwater camera en je hebt de dag van je leven. Natuurlijk kan je ook naar een duikschool gaan en via hen snorkelen en duiken, want zij weten de leuke plekken te vinden.

curacao
Curacao

Gambia in de herfstvakantie

Gambia is een Afrikaans land die steeds populairder wordt in Nederland als vakantiebestemming. Vooral in de herfst en winter is dit een topland. Het is beslist voor de mensen die niets doen houden, lekker zonnen, lezen en genieten van het eten en drinken. Wij bieden appartementen met keuken aan, maar ook accommodaties waar alles geregeld is. Kijk naar de prijzen, die vallen mee en het is nog geen 6 uur vliegen van Nederland. Tevens is het eten en drinken goed en betaalbaar. In december haalt het kwik met regelmaat de 30 graden. Doen en ontdek het mooi Gambia in de herfstvakantie.

Gambia
Gambia

Hier maar een klein aanbod van mooie zonnige bestemmingen voor de herfstvakantie. Kijk snel en boek uw prachtige zonnige vakantie
Het Laatste Tafeltje