€2,= Korting!

Wordt avonturier, creëer je eigen avontuur tussen de wilde dieren en kom op safari in attractiepark Beekse Bergen in Bergen op Zoom. Dagtickets bestel je hier met €2,= korting. Vanaf 10 jaar oud bestel je al entree tickets voor €24,=

Safaripark Beekse Bergen:

In het Safaripark Beekse Bergen kun je tijdens je avontuurlijke dagtocht oog in oog komen te staan met meer dan 150 verschillende diersoorten. Als dat geen avontuur is! En je kunt op dezelfde dag zo van het ene safari avontuur in het andere safari avontuur over stappen. Voor de safari’s hoef je niets extra’s te betalen, ze zijn inclusief je dagtickets.

Klik hier om je dag tickets voor Safaripark Beekse Bergen te bestellen.

Verschillende safari’s:

De verschillende safari’s die je in het Safaripark kunt maken zijn:

  • Bootsafari: ervaar de rust op het water met ontspannen bootsafari en laat de natuur vol met ringstaartmaki’s, grazende neushoorns en ondeugende apen aan je voorbij trekken. Deze bootsafari duurt circa 30 minuten, waarin je de natuur eens vanaf het water kunt bewonderen. Ideale omstandigheden om mooie foto’s te maken. En de ranger aan boord kan je van alles vertellen over de natuur die aan je voorbij glijdt.

  • Autosafari: maak je eigen avontuur en trek met je eigen auto over de savanne. Vaak komen de giraffes nieuwsgierig bij je langs om te kijken. Spannend is het zeker wel want je kunt evengoed oog in oog komen te staan met een jachtluipaard. En bekijk ook eens van dichtbij hoe verschillend iedere zebra weer gestreept is. Van ver af lijken ze op elkaar maar van dichtbij……

  • Bussafari: onder leiding van een ervaren ranger maak je kennis met de overweldigende natuur en prachtige wilde dieren. Scoor je vandaag de big five? Leeuwen, neushoorns, buffels en nog veel meer wilde dieren kun je bekijken. Je kun je kiezen uit 2 verschillende bussavari’s met verschillende routes, die ieder circa 45 minuten duren. Of kies er liever voor om ze beiden te doen? In de bus laten de ervaren rangers je van alles voelen en ruiken. Interaktief zeg maar …………. ja zelfs poep!

  • Wandelsafari: deze wandelsafari is prima te doen voor zowel jong als oud. Op je eigen snelheid wandelen langs de natuur. Zelfs buiten de gebaande paden zijn avonturen routes gecreëerd.

Spelen:

Als er na al die avonturen nog tijd en energie over is kun je heerlijk onbezorgd spelen. Er zijn speeltoestellen genoeg. Ook kun je lekker waterpret hebben op, in of aan het water.

Overnachten in de Beekse Bergen:

Heb je aan één dag niet genoeg, boek dan één of meer overnachtingen in de prachtige accomodaties in het park. Als je tussen de wilde dieren wilt slapen kun je een overnachting boeken in het Safari Resort.

Klik hier om je overnachting in de Beekse Bergen te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 26 februari t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Kijk op de website voor de juiste openingstijden

Prijzen

Kinderen tot en met 2 jaar gratis
Kinderen van 3 tot en met 9 jaar €22,50
Kinderen vanaf 10 jaar €24,=
Uitrijvoucher Safaripark €9,50

Locatie

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje