51% Korting!

Wil je wel de voordelen van het buitenleven, maar niet de nadelen. En hou je ervan om eens iets anders te doen of te beleven? Kom dan eens naar Holthees in Noord Brabant en verblijf in een originele Finse Kota. Inclusief je eigen privé hottub. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu een verblijf in een Finse Kota boeken met wel 51% korting van €389,= voor slechts vanaf €189,=

Klik ook hier om je verblijf in een Finse Kota Holthees inclusief privé hottub te boeken.

Finse Kota:

Als we in het kort met steekwoorden zouden moeten uitleggen wat een Finse Kota is, kunnen we het kort houden; knus, gezellig, comfortabe, bijzonder en warm. Als je echt een gezellig samenzijn wilt beleven met het gezin, familie, vrienden of collega’s is een verblijf in een Finse Kota bijzonder aan te raden.

Pieterpad:

Beestenboel Brabant ligt aan het bekende Pieterpad. Het ligt nabij de plaats Holthees in het meest oostelijke gedeelte van Noord Brabant, op zo’n 20 minuten rijden van de Duitse grens. Je wandeltocht over het Pieterpad laat zich bijzonder combineren met een korter of langer verblijf in één van de Finse Kota’s.

Inrichting Finse Kota:

Je verblijft tijdens dit arrangement in één van de 3 types van de Kota’s uit Finland. De verschillende types dragen de namen Vallmo (klaproos), Flint (korenbloem) en Klover (klaver). Alle kota’s hebben een slaapkamer met tweepersoons bed en een slaapkamer met 2 éénpersoons bedden. De bedden zijn van het type boxspring. Alle kota’s hebben een prive terras met tuinmeubelen. En vanuit je slaapkamer spring je zo in je heerlijk warme privé hottub!

Faciliteiten:

  • de WIFI is gratis
  • parkeren is gratis
  • soms zijn huisdieren toegestaan
  • extra pakketten zoals bedlinnen, aanmaakhout en scharrelei ontbijt en nog meer zijn tegen meerprijs bij te boeken

Klik hier om je verblijf in een Finse Kota Holthees inclusief privé hottub te boeken.

Oorlogsmuseum Overloon:

Op zo’n 5 minuten loopafstand van het park, ligt het Oorlogsmuseum Overloon. Een bezoek aan dit bijzonder leerzame en interessante museum mag bovendien niet ontbreken aan je verblijf op Beestenboel Brabant.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Oorlogsmuseum Overloon te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

vr 14 juni t/m wo 18 maart 2020

Prijzen

Van 389,= voor slechts vanaf 189,=

Locatie

Buitenboel Brabant
Sleijbergweg 1
5824 AL Holthees
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje