Er nog even tussenuit!

Voorzichtig aan opent het Safariresort Beekse Bergen in Hilvarenbeek weer haar deuren. In verband met de Coronacrisis zijn de regels nog strak. Het virus is immers ons land nog niet uit. Maar mondjesmaat kan er weer geboekt en dus overnacht worden op dit unieke resort. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je last minute vakantie boeken.

Klik ook hier om de accomodatie van je voorkeur uit te zoeken en een definitieve boeking te doen.

Safariresort Beekse Bergen en Corona regels:

Gelukkig! Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn eindelijk weer open! Na een periode van onzekerheid kunnen er weer gasten ontvangen worden op het resort. Vanzelfsprekend zijn er strenge maatregelen van kracht en zijn bepaalde faciliteiten nog gesloten. Maar een begin is er. Als je er nog snel even tussenuit wilt en lekker wil genieten van de rust en en de wilde dieren om je heen, kun je nu weer een arrangement boeken.

Safariresort Beekse Bergen

WAT IS ER TE DOEN IN HET SAFARIPARK BEEKSE BERGEN?

Ontdek onder andere de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Met elkaar er helemaal tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis die je vindt in de wereld van Beekse Bergen.

In het Safaripark vind je een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Klimmen en klauteren op de speeltoestellen, een spectaculaire roofvogelsafari en meer!

Safariresort Beekse Bergen

Eindeloos genieten op Safariresort Beekse Bergen:

Maak gebruik van de AttractiePas, waarbij je gratis en onbeperkt naar diverse dagattracties kan! Wil je juist tot rust komen en genieten van de natuur? Bij Vakantiepark Beekse Bergen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zo kun je onder andere een fiets huren en bijvoorbeeld de omgeving van Hilvarenbeek, Oisterwijk of Tilburg verkennen. Ook bijvoorbeeld ontspannen vissen in het Victoriameer behoort tot de eindeloze mogelijkheden. Of simpelweg een heerlijke wandeling maken door het bosrijke gebied met verschillende landgoederen en bezienswaardigheden. Boek je verblijf en beleef het zelf!

Overnachten op het vakantiepark

Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen en vissen in het Victoriameer. Of bijvoorbeeld nou juist net even helemaal niets. Daardoor kun je je lekker vrij voelen om te doen wat jij wilt. Want dit is jouw last minute vakantie!

Klik ook hier om de accomodatie van je voorkeur uit te zoeken en een definitieve boeking te doen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dagtickets voor Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Corona proof Uitjes en Vakanties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 6 mei t/m do 31 december 2020

Prijzen

Vanaf 337,00

Locatie

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje