De laatste opties!

Overnachten in een boomhut, wie wil dat nou niet? Kom voor een avontuurlijke vakantie ook naar Vakantiepark Dierenbos. En boek ook eens een boomhut. Doe eens anders dan anders en ga voor een leuk avontuur. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu kiezen uit de laatste beschikbare mogelijkheden van dit seizoen. Wees er snel bij en stel je boomhut veilig.

Klik ook hier om je Boomhut overnachting te boeken.

Slapen in een Boomhut:

Slapen in een boomhut is stoer en avontuur. Maar ook de beschikking hebben over een eigen glijbaan dat is natuurlijk helemaal super vet en gaaf. Vanaf je eigen veranda glij je zo naar beneden. De boomhut is  gezellig en met name de veranda op hoogte is super mooi. Je kan er spelen, eten, luieren en lekker en je boekje lezen. De boomhutten staan ieder op een prachtige grote plek tegen de bossen. Met zo’n toffe vakantie heb je na de vakantie wel wat te vertellen op het schoolplein!

De Boomhut van binnen:

De hut is op ongeveer 3 meter hoog. Het is geschikt voor 4 personen. Je kunt met de trap naar beneden. Maar veel leuker is het natuurlijk om via de glijbaan vanaf de veranda naar beneden te glijden. De hut bestaat uit één grote ruimte. In die ruimte staan 2 stapelbedden en er is een keuken en een eet gedeelte. Vlakbij is een gebouw met aparte douche en toilet.

Overnachten in een Boomhut

Wat is inclusief:

Als je deze unieke accomodatie boekt is daarbij inbegrepen een attractiepas. Deze attractiepas geeft je toegang tot het Safaripark De Beekse Bergen, het Dierenrijk en het Zooparc. Bedlinnen hoef je niet zelf mee te nemen want dat is ook inbegrepen. Evenals de eindschoonmaak, reserveringskosten en de toeristenbelasting.

Klik ook hier om je Boomhut overnachting te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Safariresort De Beekse Bergen in Hilvarenbeek, de Sprookjescamping in Rheeze en Safaritent Vakantie op diverse lokaties in diverse landen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilie
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 15 juli t/m do 31 december 2020

Prijzen

Vanaf 606,90

Locatie

Vakantiepark Dierenbos
Vinkeloord 1
5382 JX Vinkel
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje