Gezellig samen genieten!

Heerlijk met het hele gezin, samen met vrienden, met je partner of lekker alleen, naar het grootste en leukste attractiepark van Nederland. Net zoals de succesvolle edities van voorgaande jaren. Vanaf 19 november 2020 tot en met 31 januari 2021 De Winter Efteling! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu entree tickets bestellen voor vanaf 38,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor de winter editie van De Efteling in Kaatsheuvel te bestellen.

De Winter Efteling:

Kom heerlijk samen genieten van de winter editie van De Efteling. Het park is deze periode nog sprookjesachtiger versierd dan de rest van het jaar. Duizenden en duizenden prachtig twinkelenden lichtjes. Gezellige en warmte gevende vreugde vuren, sneeuw op de takken en bladeren. Dat kun je nu zelf ook meemaken.

De Winter Efteling Kaatsheuvel

Wat kun je verwachten in De Winter Efteling:

Rondom de donkere dagen voor en na kerst is deze winter editie een baken van warmte en gezelligheid. Geheel in de sfeer van de feestdagen kom je samen genieten van al het moois van dit park met echt winterse sferen. Zeker in deze onzekere en spannende Corona tijd wil je samen zijn en samen kunnen genieten.

Voor jong en oud:

Ook in de winter is het atractiepark bijzonder geschikt voor jong en oud. Er zijn allerlei attracties waarin beiden zich meesterlijk kunnen vermaken. Bezoek de Wereld vol Wonderen met super spannende achtbanen, spectaculaire shows, betoverende sprookjes en bloedstollende attracties. In deze winter editie kun je hart ophalen als je een echte durfal en waaghals bent. Maar ook voor de allerkleinsten, liefhebbers van sprookjes of als het allemaal niet zo dapper hoeft, is er vertier.

De Winter Efteling

Goed om te weten:

De Winter editie van de Efteling wordt gehouden van 19 november 2020 tot en met 31 januari 2021. In verband met de Coronamaatregelen moet je een tijdslot reserveren. Parkeren kun je bij het attractiepark. Een parkeerkaart kost 12,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor de winter editie van De Efteling in Kaatsheuvel te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in de Winter Attractiepark Slagharen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 19 november t/m zo 31 januari 2021

Openingstijden

In verband met de Corona maatregelen moet je een tijdslot reserveren

Prijzen

Vanaf 38,00
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

De Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje