6,15 Korting!

Kom ook eens naar Overloon. Voor de rasechte ontdekkingsreiziger is er het ZooParc Overloon. Daar kun je onder andere mega spannende avonturen beleven. Met name in één van de zeven verschillende expeditiegebieden. Dit ZooParc is een spannende belevenis voor jong en oud en natuurlijk de hele familie. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 30%. Een toegangskaartje kost je dan geen 20,50 ter plekke aan de kassa. Maar slechts 14,35 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 6,15 per entree ticket. En niet onbelangrijk; je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het ZooParc Overloon te bestellen.

ZooParc Overloon:

Het park bestaat uit 7 verschillende unieke expeditiegebieden. Ieder gebied heeft weer zijn eigen typische bewoners. Zo kun je cheetahs, miereneters, tamanduas, brazzameerkatten en nog veel meer bijzondere diersoorten bewonderen. Maar ook lekker klimmen en klauteren dat het een lieve lust is. Afwijken van de gebaande paden kan ook hoor. Er zijn genoeg spannende sluippaadjes om te ontdekken.

Nieuw: Expeditiegebied Madidi

Het nieuwe expeditiegebied heet Madidi. Het is maar liefst 1 hectare groot! Hier ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Stap ook eens binnen en de nieuwe kas. En ga ook maar eens op zoek naar alle 20 verschillende diersoorten die hier wonen.

ZooParc Overloon

Wat kun je verwachten in het ZooParc Overloon:

Het ZooParc Overloon is een echt avonturenpark. Een park om spannende belevenissen te ondernemen. Tijdens je expeditie kun je wel zeven verschillende gebieden verkennen. Maar wees gewaarschuwd! Voordat je het weet sta je ineens oog in oog met echte tijgers. En dan hebben we het nog niet over de leeuwen die op de loer liggen ……… Maar je kunt ook onbevangen wandelen tussen de maki’s. En het volgende moment zit je te genieten van en tussen springende kangoeroes.

Maar als je moe geworden bent van al die avonturen, kun je lekker ontspannen spelen in de speeltuin. En de papa’s en mama’s hebben de keuze uit diverse gezellige terassen. Daar kunnen ze bijkomen van de spannende avonturen.

Klik hier om je entree tickets voor het ZooParc Overloon te bestellen.

ZooParc Overloon

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar het ZooParc komt zijn twee parkeerterreinen. Parkeerterrein 1 vind je tegenover de ingang van ZooParc Overloon. En parkeerterrein 2 aan de overkant van de weg. Parkeren voor reguliere bezoekers kost 6,00 per auto. En voor abonnementhouders 4,00 per auto.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer dierentuinen op deze site.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 5 april t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

1 november 2022 tot en met 30 april 2023 van 10.00 – 17.00 uur.
1 mei 2023 tot en met 31 oktober 2023 van 09.30 – 17.30 uur.

Prijzen

Van 20,50 voor slechts 14,35
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

ZooParc Overloon
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje