Ontdek het beste van Amsterdamse Brouwers

Een uitje naar Amsterdam is geen uitje zonder dat je met een koud pilsje in je hand hebt gestaan. Dat is wat een Amsterdamse Brouwerij Tour een niet-te-missen belevenis maakt.

Klik ook hier om je vouchers voor de Amsterdamse Brouwerij Tour te bestellen.

Brouwerij Tour:

De Amsterdamse Brouwerij Tour begint in een klein lokale brouwerij om je een uniek perspectief te geven op de speciale smaken en bereiding van het bier. Daarna ga je naar de oude Heineken brouwerij, die gerenoveerd is om je de beste tour-ervaring te geven! Dus waarom wachten? Treedt toe tot de Amsterdamse Brouwerij Tour!

Echte Bier fanaten:

Deze Amsterdamse Brouwerij Tour is perfect voor de bier fanaten. De tour neemt je mee naar twee geweldige brouwerijen in het stads centrum! Normaal gesproken duurt de tour drie- tot vier uur (inclusief de reistijd. Maar het ligt aan de tijd die je zelf spendeert in elke brouwerij). Dus, heel veel om te zien met aanzienlijk veel informatie over alle aspecten van het brouwen van bier! Samen met de geschiedenis van de brouwerijen, zit deze leuke tour vol met grappige en interessante feitjes en is dé perfecte manier om uw middag of voormiddag te spenderen.

Heineken experience tijdens de amsterdamse brouwerij tour

Heineken Experience:

Eerst nemen we je mee naar hartje Amsterdam naar de Heineken Experience Brewery., waar je meer te weten gaat komen over Amsterdam zijn meest beroemde bieren. Je zal leren over de verschillende technieken gebruikt in de productie van bier, en terwijl je door de brouwerij loopt kan je genieten van twee gratis bietjes om in een goede gemoedstoestand te zijn voor de rondleiding. En aan het einde van de tour krijg je nóg twee gratis biertjes om je helemaal perfect af te sluiten.

Ontdek een van Amsterdams beste onafhankelijke brouwerijen!

Bijzondere Brouwerij:

Na de Heineken Experience continueer je je ‘reis’ naar Brouwrij De Prael, een van pareltijes onder Amsterdamse bierbrouwerijen en proeverijhuizen. Welgelegen in het stads centrum, op de grens van Red Light District. Het assortiment van De Prael bestaat uit een wijde keuze van bieren met verschillende soorten smaken, kleuren en sterktes, en ze hebben uitstekende bieren Nederlandse en Belgische stijl, net zoals voorbeelden van Dutse Kolsch brouwsels. Zij produceren ook unieke seizoensgebonden bieren waar wij van denken dat ze echt onvergetelijk zijn!

Leer ook meer over de facinerende geschiedenis van het brouwen in Nederland!

De Gids:

Met onze tour word je gegidst door een echte bier fanaat die jou alles kan vertellen over de geweldige renaissance in het Amsterdamse brouwen dat begon in de 80er jaren. Kom meer te weten over de unieke geschiedenis van het brouwen terwijl je gids je help het perfecte bier voor je uit te kiezen! Terwijl jij geniet van je bier met kleine slokjes, zullen ze in detail het verhaal achter de beste brouwerijen zoals de Oedipus, De Prael, De Three Sister en De Berkeerde Zussen vertellen!

Geniet ook van een dag gewijd aan smaak! Een ideale attractie voor die gene die zijn of haar smaakpapillen willen verwennen.

Goed om te weten:

  • Kinderen zijn welkom en kunnen korting krijgen, maar alleen personen boven de 18 mogen drinken!
  • De excursie durt circa 4 uur.
  • Deze excursie is met minimaal 8 personen.

Wat is inclusief:

  • Gids voor 4 uur
  • Voorrang bij de ingang van het Heineken Museum
  • Tocht door het Heineken Museum
  • 2 biertjes inbegrepen in het Heineken Museum
  • Bezoekje aan een tweede Nederlandse brouwerij
  • Proefschaal bij de tweede brouwerij (4 biertjes)

Klik ook hier om je vouchers voor de Amsterdamse Bier Brouwerij Tour te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers keken ook naar, of waren ook geïnteresseerd in onder andere de Amsterdamse Wallen Tour.

Stedentrip:

Deze unieke excursie is ideaal te combineren met een wat langer bezoek aan de stad Amsterdam. En een unieke gelegenheid om de stad beter te verkennen. Plak er dan ook eens een dag of twee dagen extra aan vast via een hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 19 februari t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Dagelijks tussen 11.00 en 17.00 uur

Prijzen

55,=

Locatie

FunAmsterdam
Singel 287
1012 WH Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje