Leuke Groeps Aktiviteit!

Sta jij soms ook versteld van de kunsten, trucs en trics van echte professionele bartenders als ze een coctail samenstellen? Dat is ware kunst op hoog niveau. Dat kun jij nu ook leren met de Cocktail Workshop Amsterdam Centrum! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige vouchers bestellen voor slechts 55,=.

Klik ook hier om je goedkope vouchers voor de Cocktail Workshop Amsterdam Centrum te bestelle

Cocktails maken:

Heb je ooit al eens in de leer bij een professionele mixoloog willen gaan en alle kneepjes van het vak willen beheersen? Dit kan met de Amsterdam Cocktail workshop! In deze sessie van anderhalf uur, ga je met behulp van Amsterdam Cocktail Workshop je favoriete cocktails maken! Kortom een absolute must om eens gedaan te hebben in je leven.

Experimenteer bijvoorbeeld met smaken uit een uitgebreide collectie van alcohol, likeur en specerijen of creeër klassiekers zoals mojitos en caipirinhas… de bar is je speeltuin!

Cocktail Workshop Amsterdam centrum

Professioneel Mixoloog:

Deze 90 minuten durende sessie wordt gehouden in een trendy bar in het centrum van de stad met een professionele mixoloog die je zal verbazen met de kunst van het maken van cocktails. Deze leuke, informatieve workshop is een perfecte groepsactiviteit en houdt altijd veel lachen in (waarschijnlijk geholpen door de drankjes)! We zullen je inspireren om geweldige cocktails voor jou en je vrienden te maken! Bouw een perfecte, gepersonaliseerde cocktail met je favoriete smaken!

Je wordt stap voor stap begeleid bij het bereiden van je favoriete cocktails. De workshop wordt gehoudenin een stijlvolle bar in het stadscentrum met een geweldige sfeer, de perfecte locatie om je ervaring te verrijken!

NB: Deze workshop duurt overigens 1,5 uur.

Klik ook hier om je goedkope vouchers voor de Amsterdam Cocktail Workshop te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken ook naar of waren geïnteresseerd in de Amsterdamse Brouwerij Tour en de Amsterdamse Wallen Tour.

Stedentrip Amsterdam:

Het volgen van een cocktail workshop is een ideale gelegenheid om te combineren met een stedentrip Amsterdam en eventueel een wat langer verblijf. Overweeg ook eens een hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

vr 21 februari t/m do 31 december 2020

Prijzen

55,=

Contact

020-8100 285
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje